ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένοι οι "ερυθρόλευκοι"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού, διότι ένιωσαν πως ο άνθρωπος που τρέχει την ομάδα, είναι στο πλευρό τους.

Στο πρόγραμμά του είχε βάλει εδώ και ημέρες την επίσκεψη στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το Σάββατο έγινε το διπλό από τον Πέδρο Μαρτίνς, την Κυριακή το μενού είχε ρεπό και ξεκούραση και πλέον, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επιστροφή στη δράση, ήρθε και η επίσκεψη του ηγέτη των "ερυθρολεύκων".

Οι παίκτες έτσι, είδαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τους επισκέπτεται και να τους κάνει μια ομιλία που τους κέρδισε. Και η αλήθεια είναι πως τους κέρδισε από την πρώτη ημέρα της καραντίνας, με τις κατευθύνσεις που είχαν δοθεί στα στελέχη του συλλόγου. Ζητώντας να είναι δίπλα στους παίκτες, σε οτιδήποτε και αν χρειαστούν.

Έτσι και τη Δευτέρα (25/5) στάθηκε στην προσοχή που θα πρέπει να δείχνουν και στην καλή ζωή που θα πρέπει να κάνουν. Δείχνοντας το ανθρώπινο ενδιαφέρον, σε μια εποχή που άλλωστε ο ίδιος δοκιμάστηκε πολύ, αφού υπήρξε κρούσμα του κορονοϊού. Και γι’ αυτό τους έκανε ειδική αναφορά…

Για τους παίκτες, όμως, η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη είχε και μια άλλη διάσταση. Κυρίως γιατί είδαν την ώρα που άλλοι δεν ήθελαν τη συνέχεια των υποχρεώσεων, ο άνθρωπος που τρέχει τον Ολυμπιακό, να είναι στο πλευρό τους και να τους δίνει το στίγμα για το μέλλον.

Με τους παίκτες του Μαρτίνς, να έχουν υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήθελαν και οι ίδιοι να μείνουν ενεργοί, να συνεχίσουν ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Εκεί που η κατάκτηση του πρωταθλήματος δείχνει να είναι κοντά, εκκρεμεί η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και φυσικά αυτή με τους Γουλβς για το Europa League.

Σε μια εποχή έτσι που αρχικά υπήρχαν φωνές αντιπάλων που δεν ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές, έδειξαν ενθουσιασμένοι βλέποντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη και να τάσσεται στο πλευρό τους. Στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν μέσα στα γήπεδα αυτό που τους αξίζει.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

Ένα συμπέρασμα και από την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, είναι πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει σε εξαιρετικό κλίμα. Σίγουρα βοηθήθηκε πολύ από τα αποτελέσματα και από το γεγονός ότι η ομάδα πήγαινε καλά, όσον αφορά στους στόχους της. Πήρε διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έγραψε ιστορία με την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Στο Ρέντη, όλα είναι εξαιρετικά με την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Οικογενειακό κλίμα υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει. Η αίσθηση μάλιστα αυτών που ζουν την ομάδα από κοντά, είναι πως αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη φετινή πετυχημένη σεζόν που από τις αρχές Ιουνίου, θα κληθεί να μπει στην τελική της ευθεία.

Άλλωστε στον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που τον Απρίλη του 2018 έδωσε το στίγμα του, λέγοντας πως θα αλλάξει την κατάσταση. Τότε, το περιβάλλον έδειχνε προβληματικό. Δύο χρόνια μετά, όλα έχουν αλλάξει και είναι στο επίπεδο που ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επιθυμούσε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ