ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ με Φαμέλη

Ολυμπιακός: Ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ με Φαμέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Φαμέλης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού και οι πληροφορίες του Sport24.gr τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα και ένα εξ αυτών είναι το τμήμα σκάουτινγκ των ακαδημιών του με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Γιώργο Φαμέλη ο οποίος μέχρι την Πέμπτη (6/6) το απόγευμα ήταν στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ παραιτήθηκε από τους πράσινους την Πέμπτη το απόγευμα με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην ακαδημία. Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε την παραίτησή του με ένα ποστάρισμα του στον λογαριασμό του στο facebook, μέσω του οποίου ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκε στο τριφύλλι από το 2015 μέχρι σήμερα.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί με επιτυχία έχοντας τον ίδιο ρόλο στον Πανιώνιο, στον οποίο συνέβαλλε στη συγκέντρωση πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Μετά ανέλαβε χρέη Γενικού Διευθυντή στον Αστέρα Βάρης, ομάδα της περιοχής όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Ενώ είχε επιλεγεί ως συνεργάτης από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας, διάστημα κατά το οποίο γνωρίστηκε με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο. Από το 2015 έως το βράδυ της Πέμπτης ήταν στον Παναθηναϊκό και πλέον την επόμενη σεζόν με βάση τις πληροφορίες του Sport24.gr θα εργάζεται στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Δείτε όσα έγραψε ο Γιώργος Φαμέλης στο λογαριασμό του στο facebook:

Ολυμπιακός: Ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ με Φαμέλη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ