ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Μπα και της Λέστερ για Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Μπα και της Λέστερ για Τσιμίκα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία ο Ουσεϊνού Μπα βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας πιθανό να αποτελέσει κομμάτι του ντόμινο που θα φέρει η αποχώρηση του Τσίλγουελ από την Λέστερ.

Δύο ακόμα σενάρια για παίκτες του Ολυμπιακού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστές τους οι Ουσεϊνού Μπα και ο Κώστας Τσιμίκας οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και της Λέστερ αντίστοιχα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Λίβερπουλ σχεδιάζει να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Ντέγιαν Λόβρεν για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, καθώς το ισχύον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Σκοπός της είναι να ανανεώση το συμβόλαιο του Κροάτη για να μπορεί να τον πουλήσει και ήδη έχει φτιαχτεί λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Ανάμεσα τους είναι και ο Ουσεϊνού Μπα του Ολυμπιακού.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός έχει ανεβάσει τις μετοχές του αφού κατάφερε να κερδίσει θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είχαν την ευκαιρία να τον δουν στις δύο αναμετρήσεις με την Άρσεναλ, αλλά και στο παιχνίδι με την Γουλβς. Ο Μπα σε αυτούς τους τρεις αγώνες έπαιξε σε όλη τη χρονική τους διάρκεια και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανήσεις.

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΠΑΚ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΜΙΚΑ

Ο δεύτερος παίκτης που πρωταγωνιστεί στα σενάρια από την Αγγλία είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Βέβαια, η περίπτωσή του είναι ακόμα πιο σύνθετη. Ο 24χρονος μπακ βρίσκεται στη λίστα των παικτών που θα αποτελέσουν το ντόμινο που θα φέρει η πώληση του Τσίλγουελ από την Λέστερ.

Ανάλογα με το που θα πάει ο 23χρονος μπακ των Αλεπούδων θα υπάρξει μετακίνηση αριστερών μπακ στο νησί και είναι σίγουρο πως ο Κώστας Τσιμίκας είναι τσεκαρισμένος από πολλές ομάδες. Οι τελευταίες που γράφτηκαν είναι η Άρσεναλ που ούτως ή άλλως ψάχνει αριστερό μπακ και η Λέστερ που θα αναγκαστεί να βρει τον αντικαταστάτη του Τσιλγουελ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ