ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ενδεχόμενο να χάσει τον Παναθηναϊκό ο Χασάν

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χασάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος φορ Αχμέντ Χασάν θα λείψει τελικά τρεις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να μην παίξει ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου.

Στον Ολυμπιακό θα πάνε πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος επέστρεψε με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο από την Σουαζιλάνδη, όπου έπαιξε με τη φανέλα της Αιγύπτου το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (16/10).

Ο Αιγύπτιος φορ επέστρεψε στην Ελλάδα και διαπιστώθηκε ότι όντως θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες (ίσως και κάτι παραπάνω) για να επιστρέψει σε ρυθμό αγώνων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βάσει… ημερομηνιών, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς το τεχνικό τιμ σκοπεύει να τον πάει πιο προσεκτικά τον Χασάν.

Μην ξεχνάμε ότι είχε πάθει άλλη μία θλάση στο ματς με την Μπέρνλι στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στη διακοπή του Σεπτεμβρίου στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Συν τοις άλλοις είχε αποχωρήσει με μυικές ενοχλήσεις στη γάμπα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το τελευταίο «κρούσμα» ήταν ο τραυματισμός του στην Σουαζιλάνδη, όπου εκεί μεγάλη ευθύνη έφερε και ο τραγικός αγωνιστικός χώρος.

Με λίγα λόγια, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να βιαστεί με τον Αιγύπτιο και δεν αποκλείεται να τον προφυλάξει, ακόμα και έτοιμος να είναι, ακόμη και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί στη συνέχεια η διακοπή του Νοεμβρίου και αν δεν πάει στην Εθνική του, θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά του για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Μαρτίνς με τον Χασάν

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ