ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιλιέρμε επέστρεψε στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Μεταξύ άλλων ο χαφ του Ολυμπιακού χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου.

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Γκιλιέρμε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για τη 14η αγωνιστική της Super League 1. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που δέχτηκε σκληρό τάκλιν από τον Πασαλίδη στο 13', με αποτέλεσμα τέσσερα λεπτά αργότερα να γίνει αναγκαστική αλλαγή, θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα.

Ο χαφ των "ερυθρόλευκων" επέστρεψε στην Αθήνα από την Τρίπολη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Metropolitian, οι οποίες έδειξαν ότι μετά το χτύπημα στην κνήμη δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για περίπου 30 μέρες, έχοντας υποστεί βαριά κάκωση.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει την ΑΕΛ (18/12), τον Βόλο (22/12) και τον Παναθηναϊκό (5/1) για την 15η, 16η και 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντίστοιχα. Υπάρχει βέβαια και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον θεσμό στην 6η φάση, η 1η αγωνιστική της οποίας είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 07-08-09/01, ενώ η δεύτερη στις ημερομηνίες 14-15-16/01.

Ο στόπερ του Αστέρα, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, πάντως, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 16', έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Γκιλιέρμε για το επικίνδυνο μαρκάρισμα. "Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και ατυχείς στιγμές. Άθελά μου χτύπησα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, σε μια φάση που εκτίμησα λανθασμένα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον συνάδελφό μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γκιλιέρμε και γρήγορη επάνοδο στη δράση",ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης μέσω story στο Instagram.

Ο Γκιλιέρμε είχε γράψει στο instagram για τον τραυματισμό του: " Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψω γρήγορα".

* Καθαρές, αντίθετα, ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Ολυμπιακός, υπενθυμίζεται, νίκησε 0-5 τον Αστέρα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το post του Γκιλιέρμε μετά τον τραυματισμό του
Θεοδωρίδης: "Κάποιος τους έβαλε να το κάνουν, πήγαν να τους φάνε τα πόδια"
Αστέρας - Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιλιέρμε
Μαρτίνς: "Ασυνήθιστη επιθετικότητα από τους παίκτες του Αστέρα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ