ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Αβραάμ ντύνεται στα ερυθρόλευκα

Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Αβραάμ ντύνεται στα ερυθρόλευκα

Ελεύθερος να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς η Μπρισμπέιν Ρόαρ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/1) τη λύση του συμβολαίου του 34χρονου στόπερ.

Η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού και η Μπρισμπέιν Ρόαρ έκανε γνωστό ότι έλυσε το συμβόλαιο του πρώην "ερυθρόλευκου".

Οι δύο πλευρές μπορούσαν να συνεχίσουν μαζί έως το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο βρέθηκε η χρυσή τομή και ο 34χρονος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά...

Όχι για πολύ βέβαια, αφού δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη (29/1) ο Ολυμπιακός ν' ανακοινώσει το comeback του πρώην αρχηγού του. Στόχος του Αβραάμ ήταν να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας με την οποία κέρδισε έξι πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, ώστε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/1) η αυστραλιανή ομάδα γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Παπαδόπουλο, δίνοντάς του ευχές παράλληλα για το μέλλον του και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο κλαμπ από τον Φεβρουάριο του 2017 που είχε αποκτηθεί.

Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Αβραάμ ντύνεται στα ερυθρόλευκα

Η ανάρτηση της Μπρισμπέιν

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Πέραν της σίγουρης πλέον απόκτησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου, στον Ολυμπιακό αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ρόντερικ Μιράντα που ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κάπου στην Ιβηρική και δεύτερος ο Ναουέλ που σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα συζητάει για το μέλλον του με ομάδες της Segunda Division.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ