ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Εκτός ΔΣ αλλά παραμένει μέτοχος της ΠΑΕ ο Κόκκαλης

Ολυμπιακός: Εκτός ΔΣ αλλά παραμένει μέτοχος της ΠΑΕ ο Κόκκαλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά από 25 χρόνια δεν εμπλέκεται πλέον στα κοινά του συλλόγου, ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό μετοχών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, το δεύτερο μεγαλύτερο μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου είχε τον ρόλο του Β' Αντιπροέδρου, υπέβαλε ο Σωκράτης Κόκκαλης την Τρίτη (30/10) μέσω επιστολής του στον Γιάννη Μώραλη, που εκτελεί χρέη προέδρου στους ερυθρόλευκους.

Μετά από 25 χρόνια ο Σωκράτης Κόκκαλης έπαψε να έχει εμπλοκή στα κοινά του συλλόγου, ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό μετοχών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, το δεύτερο μεγαλύτερο μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας ABISSO HOLDINGS KTD, o Πειραιώτης εφοπλιστής διατηρεί πάντα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ με ποσοστό 73,36% και ακολουθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης με το 13,48% των μετοχών. Το 10% είναι στα χέρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και το υπόλοιπο 3,16% είναι μοιρασμένο σε μικρομετόχους.

Μετά το πέρας της παρουσίας του στο ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μένει να διαπιστωθεί αν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα επιχειρήσει και την παραχώρηση των μετοχών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ