ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Ρίο Άβε ο Ματέους Ρέις κι... έρχεται Ελλάδα

Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Ματέους Ρέις, έμεινε εκτός αποστολής της Ρίο Άβε για το εκτός έδρας ματς με την Τοντέλα (20/9) και αναμένεται στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει την Πέμπτη (18/9) για το πόσο κοντά είναι ο Ματέους Ρέις στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ έμεινε εκτός αποστολής της Ρίο Άβε για το εκτός έδρας ματς με την Τοντέλα (20/9, 23:00) για την πρώτη αγωνιστική της Primeira Liga.

Όπως αναφέρουν και οι Πορτογάλοι ο Ματέους Ρέις αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους. Αυτό θα γίνει -πιθανότατα- τη Δευτέρα (21/9), ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί, πλαισιώνοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Χοσέ Χολέμπας.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να καταβάλει κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει δικό τους τον αριστεροπόδαρο ακραίο με τις επιθετικές αρετές που επέλεξε εδώ και καιρό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ρέις (1,83 μ.) είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Σάο Πάουλο. Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σοροκάμπα, Μπαΐα και Μορεϊρένσε, το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε η Ρίο Άβε.

Το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας αναμενεται να είναι τετραετούς διαρκειας (έως το καλοκαίρι του 2024).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση στην Μπεϊτάρ για Κοντέ"
Τα έφερε όλα τούμπα ο Πέδρο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Τελειώνει με Ματέους Ρέις

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ