ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Φερέιρα, πιο κοντά στην αποχώρηση από την Μπενφίκα

Roma's Kostas Manolas, right, duels for the ball with Shakhtar's Facundo Ferreyra during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Roma's Kostas Manolas, right, duels for the ball with Shakhtar's Facundo Ferreyra during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, άφησε εκτός αποστολής τον Φακούντο Φερέιρα - ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό - και στην Πορτογαλία εκτιμούν ότι αποχωρεί άμεσα από τους "αετούς".

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης (6/12) ότι 27χρονος Αργεντινός φορ της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα, προτάθηκε κι εξετάζεται από τον Ολυμπιακό μαζί με τις περιπτώσεις των Χόναταν Σοριάνο και Μάρκους Μπεργκ.

Ο "τσούκι" (παρατσούκλι του Φερέιρα) έμεινε εκτός αποστολής από τον τεχνικό των "αετών", Ρουί Βιτόρια, στο ματς της Τετάρτης (5/12) με την Πάσος Φερέιρα για το Λιγκ Καπ. Οι Πορτογάλοι θεωρούν την απουσία του ως την πιο ηχηρή από την αποστολή της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας και ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Νοτιοαμερικανό.

Η "A Bola" σημειώνει ότι ενδεχομένως να σηματοδοτεί άμεση αποχώρησή του από την Μπενφίκα. Κατά την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο, δηλαδή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου, ο Φερέιρα μπορεί να μείνει ελεύθερος, αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά έχει προταθεί πάντως και στην Γαλατάσαράι, η οποία ψάχνει κι αυτή στράικερ.

Την τρέχουσα σεζόν έχει ένα γκολ σε τρία ματς στην Primeira Liga, ενώ δεν αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ