ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση του Μπουμπακάρ Κουγιατέ

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση του Μπουμπακάρ Κουγιατέ

Ο Ολυμπιακός εξετάσει την περίπτωση του 22χρονου στόπερ της Τρουά, Μπουμπακάρ Κουγιατέ, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη γαλλική ομάδα στη Ligue 2.

Ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα δεδομένα παγκοσμίως, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ομάδες δεν προχωρούν κανονικά τα μεταγραφικά πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με ρεπορτάζ του "France Football" να αναφέρει πως ενδιαφέρεται για τον 22χρονο στόπερ της Τρουά, Μπουμπακάρ Κουγιατέ.

Ο υψηλόσωμος (1.92μ) αμυντικός από το Μάλι πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη γαλλική ομάδα στη Ligue 2, έχοντας έξι γκολ σε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Coupe de la Ligue. Το συμβόλαιο του Κουγιατέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ενώ εκτός από τους "ερυθρολεύκους", ο νεαρός στόπερ αρέσει και στη Νιμ, η οποία αναζητά τον διάδοχο του Αντονί Μπιανσόν που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό έχει ανακαλύψει κι άλλα "λαβράκια" στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Αμπού Σισέ. Επομένως, δεν αποκλείεται, αν προχωρήσει κι η περίπτωση του Κουγιατέ, οι Πειραιώτες να χτυπήσουν ξανά "φλέβα χρυσού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ