ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξετάζει Ναουέλ η Σπόρτινγκ Χιχόν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα του Ούρος Τζούρτζεβιτς, Σπόρτινγκ Χιχόν, καλοβλέπει την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ματίας Ναουέλ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος του μήνα.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ ( είτε τον Ζιλ Ντίας, είτε κάποιον άλλον), είναι λογικό κάποιοι ακραίοι επιθετικοί να μην χωράνε στο ρόστερ. Ο Φετφατζίδης και ο Ναουέλ δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν στους «ερυθρόλευκους» εώς το τέλος της σεζόν, από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί εξτρέμ.

Αυτή τη στιγμή αυτός που κινδυνεύει περισσότερο είναι ο 22χρονος Ισπανός επιθετικός που ήρθε με τρομερές συστάσεις το καλοκαίρι από την Βιγιαρεάλ, αλλά δεν κατάφερε να δώσει το «κάτι παραπάνω» που έψαχνε ο Ολυμπιακός.

Ήδη η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και η Κάντιθ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ από την Τετάρτη (23/1) προστέθηκε και η Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Μάλιστα, στην Ισπανία λέγεται ότι η Χιχόν τον ήθελε από το καλοκαίρι και πώς πλέον ποντάρει στο γεγονός ότι δεν είναι βασικός στους «ερυθρόλευκους»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: "Θέλει εννέα εκατ. ευρώ για τον Ελαμπντελαουί"
Ολυμπιακός: Αλλάζει τη μισή ενδεκάδα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ