ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έξαλλος με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ο Μαρτίνς

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ  ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την προπόνηση των ερυθρολεύκων στο ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (30/8, 21:00).

Με προπόνηση στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί φυσικά, οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Το είχαν παρατηρήσει τηλεοπτικά στα δύο φιλικά της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν έξαλλος με την εικόνα που αντίκρισε. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομοσπονδία επιτρέπει να γίνει ένας τελικός Κυπέλλου που θα έπρεπε να είναι γιορτή, σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο 50χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, έχει πάντα το ενδιαφέρον για την κατάσταση του χλοοτάπητα. Όπου και αν παίζει και αν προπονείται η ομάδα του. Έτσι, με αυτό που είδε στο ΟΑΚΑ έγινε έξαλλος. Ο Μαρτίνς θα το εκφράσει και δημοσίως, με τις δηλώσεις του ενόψει του τελικού.

Εννοείται πως τη δυσαρέσκειά τους έδειξαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στο ίδιο μοτίβο, απορούσαν πως άφησαν να γίνει έτσι το γήπεδο του τελικού. Την ίδια ώρα, στο ΟΑΚΑ βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, κατόπιν κλήρωσης τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πέρασαν από αντιντόπινγκ κοντρόλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ