ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Ντοναρούμα, έρχεται την Τετάρτη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Η Μίλαν τον χρειάζεται έως και την Τρίτη (29/1) για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Νάπολι και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την επόμενη μέρα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος όμως δεν θα έρθει στην Αθήνα σήμερα-αύριο, αλλά την Τετάρτη (30/1) λόγω μίας… χάρης που ζήτησε η Μίλαν από τους «ερυθρόλευκους».

Ποια ήταν αυτή η χάρη; Ο τραυματισμός του Πέπε Ρέινα έχει θορυβήσει τους «ροσονέρι» και θέλουν τουλάχιστον έως το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νάπολι την Τρίτη (29/1) να έχουν δεύτερο γκολκίπερ όχι κάποιον πιτσιρικά από την ομάδα Νέων, αλλά τον Αντόνιο Ντοναρούμα.

Από Τετάρτη (30/1) όμως ο Ιταλός πορτιέρε θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει στο να πιάσει λιμάνι ο 28χρονος πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης.

Αφού περάσει το ματς της Μίλαν με τη Νάπολι λοιπόν, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Ντοναρούμα στους Πειραιώτες, κλείνοντας ο Ολυμπιακός με τη συγκεκριμένη κίνηση την τριάδα των γκολκίπερ μετά την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα του Γιαννιώτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ