ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Έκλεισε" νέο Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: "Έκλεισε" νέο Ραντζέλοβιτς

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Ραντνίσκι για την απόκτηση του 21χρονου Σέρβου, Νίκολα Τσούμιτς, με το deal μεταξύ των δύο πλευρών να κλείνει στις 500.000 ευρώ.

Μία ακόμη περίπτωση νεαρού Σέρβου ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχει κλείσει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία και συγκεκριμένα του " Sportski Zurnal", οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σε όλα με τη Ραντνίσκι για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο 21χρονος θα ταξιδέψει στην Αθήνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ή θα μείνει στη Ραντνίσκι μέχρι το καλοκαίρι για να ψηθεί, όπως είχε γίνει και με τον Ραντζέλοβιτς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το deal έκλεισε μέσα σε λίγες ώρες, λόγω και της σχέσης μεταξύ των δύο ομάδων ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση του 21χρονου είχαν δείξει η Σεν Γκαλεν αλλά και άλλες μεγάλες ομάδες από τη Σερβία, όπως ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, όμως αποδίδει καλύτερα ως δεξιός εξτρέμ και τη φετινή σεζόν μετρά τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 16 εμφανίσεις.

Γεμάτη ήταν και η προηγούμενη σεζόν για τον Τσούμιτς, αφού σε 23 παιχνίδια πέτυχε έξι τέρματα και μοίρασε μία ασίστ.

Photo credits: FK Radnicki Nis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ