ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έγινε αυτό που περίμενε ο Μαρτίνς, ζήτησε συγγνώμη ο Φορτούνης

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Το Sport24.gr είχε δείξει την εξέλιξη με τον Έλληνα μέσο και πλέον όλα είναι καλά.

Το βράδυ του Σαββάτου και με αφορμή τον αποκλεισμό του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό (19:00), είχαμε επισημάνει πως το θέμα δεν φαινόταν να έχει λήξει. Πως ο Πέδρο Μαρτίνς, κάτι περίμενε από τον Έλληνα μέσο, κάτι απέναντι προς όλη την ομάδα και όχι τόσο προς τον ίδιο.

Βλέπετε είναι εκ των αρχηγών της και κάποιες στιγμές, δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες.

Ο Φορτούνης, αρχικά ενημέρωσε μέσω μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα των συμπαικτών του, πως θέλει να τους μιλήσει το πρωί της Κυριακής. Ο ίδιος άλλωστε -μαζί με τους εκτός αποστολής- θα πήγαινε στο Ρέντη για ειδικό πρόγραμμα, ενώ η υπόλοιπη αποστολή είχε καταλύσει στις εγκαταστάσεις για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

Ο Φορτούνης, αφού συγκεντρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, έκανε ουσιαστικά αυτό που περίμενε ο προπονητής του, αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα. "Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου", τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: "Κάνατε εξαιρετική δουλειά και στην Τούμπα και στο Λονδίνο. Θέλω να κερδίζουμε όλα τα ματς και όλοι μαζί έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε και να πάμε παρακάτω".

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Οι συμπαίκτες του, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έδειξαν να του έχουν κρατήσει κάτι. Τον χειροκρότησαν μάλιστα, σε μια ένδειξη στήριξης της κίνησής του. Φάνηκε, όμως, πως έπρεπε να γίνει αυτή, για να… ηρεμήσουν όλοι. Γιατί κάτι υπήρχε που εκκρεμούσε προς πάσα κατεύθυνση, κάτι που ήθελε να λύσει και η διοίκηση. Γι’ αυτό και ήρθε αυτή η πρωτοβουλία. Βγήκε, μίλησε και φαίνεται να μπαίνει τέλος…

ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Που, όμως, έγινε το λάθος από την πλευρά Φορτούνη, όπως φαίνεται; Στην Τούμπα, στη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Ένα πλάνο τον έδειξε να δυσανασχετεί, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Ποδόσφαιρο είναι… Μέσα στα αποδυτήρια μετά, όταν όλοι πανηγύριζαν το διπλό που έδωσε στην ομάδα αέρα πέντε βαθμών, ο Κώστας έδειχνε επηρεασμένος από τη μη συμμετοχή του. Ήρθαν και οι ενοχλήσεις πριν το ταξίδι στο Λονδίνο και εκεί «ξεκλείδωσε» ο Μαρτίνς, για να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Όπως θα τα φέρει η μοίρα, όπως φαίνεται, ο Φορτούνης θα κληθεί να επιστρέψει σε αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης στην Τούμπα με τονΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ