ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφυγαν 6.000 εισιτήρια ενόψει Κρασνοντάρ

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μεγάλη κινητικότητα από τον κόσμο του Ολυμπιακού για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Κρασνοντάρ για τα playoffs του Champions League. Την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων έφυγαν 6.000 "μαγικά χαρτάκια".

Μεγάλη κινητικότητα από τον κόσμο του Ολυμπιακού για το σημαντικό παιχνίδικόντρα στην Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League. Την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων έφυγαν 6.000 "μαγικά χαρτάκια".

Η διάθεσή τους θα συνεχιστεί το Σάββατο 10:00-15:00 από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη και όλο το 24ωρο από το internet και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για τη μεγάλη μάχη των Πειραιωτών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εξάλλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε ενημέρωση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, αναφέροντας τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι το Σάββατο 17/8 (10:00 – 15:00) θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», (Είσοδος VIP).

Ακόμα το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Επίσης από Δευτέρα 19/8 και καθημερινά (10.00 – 18.00), συνεχίζονται οι πωλήσεις και οι παραλαβές των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Τέλος οι πωλήσεις συνεχίζονται και μέσω internet στο www.olympiacos.org.

Τηλ. πληροφοριών: 2104800920".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ