ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δώρο πρόκρισης το ρεπό και οι σκέψεις για ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δώρο στους παίκτες του το ρεπό της Πέμπτης (25/6) και από την Παρασκευή (26/6) θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός μπροστά του έχει μια μεγάλη ευκαιρία μετά την πρόκριση και επί του ΠΑΟΚ. Την Κυριακή (28/6) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Με την ΑΕΚ να έχει και αρκετά προβλήματα λόγω των τριών αποβολών στον αγώνα με τον Άρη. Νίκη του Ολυμπιακού του εξασφαλίζει και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Την Πέμπτη στον Ολυμπιακό το μενού είχε ρεπό. Ήταν δύσκολο το βράδυ της Τετάρτης (24/6), υπήρξε και το πανηγυρικό κλίμα στο χώρο του πάρκινγκ από φίλους των Πειραιωτών που ήταν εκεί. Το έζησαν όλοι έντονα, σε ένα ματς που η πρόκριση παιζόταν ως το τέλος.

Έτσι, ο Μαρτίνς έκανε δώρο στους παίκτες το ρεπό της Πέμπτης (25/6), για να μπορέσουν να ξεκουραστούν, να πάρουν τις ανάσες τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ (28/6) θα αρχίσει την Παρασκευή (26/6), με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Ο Βαλμπουενά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και έμεινε εκτός πλάνου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα πιεστεί. Ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει μαζί του, αν δεν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Δεν συντρέχει και λόγος άλλωστε. Ένα καλό σενάριο, θα τον ήθελε να είναι στον πάγκο αυτή τη φορά.

ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ

Είναι ξεκάθαρο πως στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μαρτίνς θα δώσει ένα μήνυμα, ώστε οι παίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι. Ναι, υπήρξε ενθουσιασμός μετά τη νέα νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά το Κύπελλο δεν κατακτήθηκε. Τίποτα δεν τελείωσε. Το πρωτάθλημα είναι κοντά και για να έρθει, χρειάζεται διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Και γι’ αυτό θα δουλέψουν οι «ερυθρόλευκοι» που θέλουν να κλείνουν ένα-ένα τα κεφάλαια στη συνέχεια.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πάντως, στο επόμενο διάστημα σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Λογικό είναι, άλλωστε ο Ολυμπιακός από τις 28/6 ως τις 8/7 που έχει οριστεί το πρόγραμμα, έχει να παίξει με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Άρη. Και θα ακολουθούν και άλλα ματς. Από τη στιγμή που θα κριθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ο Μαρτίνς έχει σκοπό να δώσει χρόνο σε παίκτες που ως τώρα δεν έχουν παίξει πολύ.

Όχι να αλλάξει κατά πολύ την ομοιογένεια της ομάδας, αλλά και οι πέντε αλλαγές θα τον βοηθήσουν σε αυτή τη λογική. Δεν θα δούμε τον Σα σε όλα τα ματς ως το τέλος πιθανότατα, υπάρχει σκέψη να παίξει ακόμη και ο Τζολάκης. Όπως θα δούμε και τον Σισέ πιο ενεργό, αλλά και τον Ελ Αραμπί να παίρνει περισσότερες ανάσες με τη λύση του Χασάν στην επίθεση να υπάρχει…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ