ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δύο γρήγορα γκολ για να μην "τρέχει"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κόντρα σε Αστέρα και ΑΕΛ ο Ολυμπιακός δεν "καθάρισε" γρήγορα τα παιχνίδια και στο τέλος αγχώθηκε. Απόψε (21.30) με τον Βόλο δεν θέλει να περάσει την ίδια δοκιμασία.

Το ξέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ότι τόσο στην πρεμιέρα της Super League με τον Αστέρα όσο και στη δεύτερη αγωνιστική με την ΑΕΛ δεν ήταν αυτοί που θα ήθελαν. Ενώ είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ, στο τέλος... έτρεχαν. Το ισχνό 1-0 είναι άλλωστε πονηρό σκορ.

Έτσι, τόσο απέναντι στους Αρκάδες όσο και κόντρα στους Θεσσαλούς, οι "ερυθρόλευκοι" κινδύνεψαν να δεχτούν γκολ και να χύσουν την καρδάρα με το γάλα, παρότι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι και ασφαλώς πιο ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους.

Απόψε (21.30) είναι η σειρά του Βόλου να αποτελέσει εμπόδιο για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, που πηγαίνουν για το τρία στα τρία και μετά για τη μάχη του Champions League με την Τότεναμ. Τι σκοπεύει όμως να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο στο "Γ. Καραϊσκάκης";

Τα πράγματα είναι απλά. Να σημειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα δύο γκολ, να φύγει το άγχος, να απελευθερωθούν οι ποδοσφαιριστές, κάτι που θα τους επιτρέψει και καλό ποδόσφαιρο να αποδώσουν, αλλά και γιατί όχι να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.

Ο Βόλος από την πλευρά του έχει κάνει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και γι' αυτό ο αγώνας για τους "ερυθρόλευκους" χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Καθώς Νο1 στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, περισσότερο μετράει το αποτέλεσμα και όχι το καλό ποδόσφαιρο. Αν, τώρα, καταστεί εφικτό να συνδυαστούν και τα δύο, ακόμα καλύτερα για τους Πειραιώτες και για τους οπαδούς τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Οι Μασούρας, Μπα και Γκασπάρ δεν βρίσκονται στην 22άδα, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τους τραυματίες Φορτούνη και Σεμέδο, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος είναι στην περίοδο της επανένταξής του, αλλά ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ