ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δύο επιστολές με κοινό στόχο

Ολυμπιακός: Δύο επιστολές με κοινό στόχο

Μέσα σε ένα διήμερο ο Ολυμπιακός έστειλε δύο επιστολές, οι οποίες έχουν κοινό στόχο ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Τον τελευταίο καιρό μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, έχουμε δει αρκετά… επεισόδια. Και αυτά, θα συνεχιστούν στο CAS, με την προσφυγή για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε ένα διήμερο, προχώρησαν σε δύο επιστολές. Η μία προς τον Λευτέρη Αυγενάκη και η άλλη στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η πρώτη, θέλει τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν την άμεση απόφαση για το ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών στην εξέδρα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό να γίνει τόσο άμεσα, αλλά στον Ολυμπιακό στέκονται στο ότι η απόφαση της Λίγκας ήταν ομόφωνη και πως θα πρόκειται για ένα μικρό ποσοστό οπαδών, που θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα. Αυτό, θα το αποφασίσουν οι ειδικοί άλλωστε. Θυμίζουμε πως ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2 για το Κύπελλο, στα ημιτελικά, έγινε με παρουσία κόσμου στην Τούμπα.

Εδώ, έρχεται και η ειδική αναφορά των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στα playoffs. Το βγάζουν εκτός και λένε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όπως έγινε η πρεμιέρα των playoffs στην Τούμπα. Ίσους όρους σου λένε, άλλο που ακόμη και αν πει «ναι» η κυβέρνηση για κόσμο, το Καραϊσκάκη δεν θα είναι γεμάτο στη ρεβάνς.

Η δεύτερη επιστολή, προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έχει να κάνει με τους ξένους διαιτητές. Ξένοι είχαν παίξει τον πρώτο αγώνα, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο. Και αυτό ζητάει τώρα ο Ολυμπιακός. Ουσιαστικά, δύο επιστολές με κοινό στόχο. Με κόσμο και ξένους διαιτητές στην Τούμπα, το ίδιο να γίνει και στο Καραϊσκάκη. Και αν το θέμα του κόσμου είναι τι θα πουν οι γιατροί και τα ειδικά επιτελεία του κράτους, για τους ξένους διαιτητές πλέον είναι εφικτό. Τα αεροδρόμια άνοιξαν, πτήσεις γίνονται, τεστ επίσης, άρα κάλλιστα η ΚΕΔ μπορεί να βρει ξένους για να σφυρίξουν και να είναι στο VAR στον αγώνα της Τετάρτης (24/6) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός πλέον δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Κυνήγησε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης και δικαιώθηκε. Στηρίζει την ομόφωνη απόφαση της Λίγκας για κόσμο στα γήπεδα ξανά, ζητά ξένους διαιτητές τουλάχιστον στο Κύπελλο Ελλάδας. Μέσα σε όλα, υπήρχαν και άλλα που έδειχναν πως στον Ολυμπιακό δεν θα μείνουν θεατές… Χαρακτηριστική η υπόθεση με τη δικογραφία για το VAR που έφτασε στη Βουλή, ζητώντας την άρση ασυλίας Παππά και Βασιλειάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο νέος ρόλος του Φορτούνη στο 4-3-3 του Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Ζητά ξένους διαιτητές στα ημιτελικά
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ