ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δοκιμή και με Γκερέρο βασικό

Ολυμπιακός: Δοκιμή και με Γκερέρο βασικό

Πλάνο με Γκερέρο βασικό έκανε στις δύο τελευταίες προπονήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς, παρότι οι περισσότερες εκτιμήσεις ήθελαν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι περισσότερες εκτιμήσεις να θέλουν τον Ελ Αραμπί να αρχίζει στο βασικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν να είναι τόσο ξεκάθαρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δύο τελευταίες προπονήσεις, έκανε διάφορες δοκιμές. Σε αυτές, υπήρχε και πλάνο με τον Γκερέρο βασικό!

Στον Πορτογάλο προπονητή, άρεσε η εικόνα του Γκερέρο κόντρα στην Τότεναμ. Ας μην ξεχνάμε, πως στο 18ο λεπτό είχε το σουτ στο δοκάρι, σε μια φάση που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Ο Γκερέρο είχε μπει αλλαγή και με τον Βόλο και μάλιστα είχε καταφέρει να σκοράρει με ατομική ενέργεια και κίνηση στην πλάτη της άμυνας.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς μπορεί να μην το εξέφρασε δημόσια, αλλά δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τον Ελ Αραμπί στο 5-0 με τον Βόλο. Επίσης, ο Γκερέρο γνωρίζει τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Με δικό του γκολ άλλωστε κρίθηκε αυτό στο ΟΑΚΑ, τον Μάρτιο του 2019.

Όλα αυτά, δείχνουν ότι ο Μαρτίνς το σκέφτεται για το θέμα του σέντερ φορ που θα πάρει φανέλα βασικού στο ΟΑΚΑ. Ακόμη και στο θέμα διαχείρισης δυνάμεων, ο προπονητής μετρά το γεγονός ότι το επόμενο ματς είναι το Σάββατο με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Δεν υπάρχει μεσοβδόμαδα υποχρέωση, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται διαφορετικά. Γιατί είναι δεδομένο πως αν την Τετάρτη υπήρχε για παράδειγμα ο Ερυθρός Αστέρας, θα βλέπαμε αρκετές αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Πήρε 23 παίκτες στην αποστολή ο Μαρτίνς
Βαλμπουενά: "Με αμφισβήτησαν, αλλά απέδειξα ποιος είμαι"
Μαρτίνς: "Συναισθηματικό έλεγχο για νίκη με Παναθηναϊκό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ