ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δοκίμασε 3-4-3 ο Μαρτίνς στο 1-0 επί του ΠΑΣ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δοκιμές ενόψει του τελικού Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς, στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ρέντη. Ο Χασάν έδωσε τη λύση στο 87 για τους ερυθρόλευκους κάνοντας το 1-0.

Την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός σε φιλικό αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Ρέντη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν 1-0 της ομάδας των Ιωαννίνων, έχοντας σκόρερ τον Χασάν στο 87 ο λεπτό. Σε ένα ματς όπου ήταν το πρώτο τους μέσα στη νέα σεζόν, άλλο αν έχει μείνει η εκκρεμότητα από… πέρσι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι, έδειξε πως σκέφτεται ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, να χρησιμοποιήσει σχήμα με τρεις αμυντικούς πίσω. Για την ακρίβεια, είχε τους Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, κάτι που σημαίνει πως ανεβαίνουν πιο ψηλά στα δύο άκρα ο Μασούρας με τον Ραντζέλοβιτς. Από εκεί και πέρα, Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε ήταν στα χαφ, με τους Φορτούνη και Βαλμπουενά πιο μπροστά τους, ενώ φορ ήταν ο Ελ Αραμπί.

Τερματοφύλακας άρχισε ο Αλέν, αλλά λόγω στομαχικών διαταραχών, αντικαταστάθηκε μόλις στο 9 ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Καραργύρη.

ΜΕ ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο φιλικό και φάσεις με πρωταγωνιστή κυρίως τον Γκιλιέρμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βραζιλιάνος μόλις στο 5’ ανάγκασε τον Χουτεσιώτη, πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, να πραγματοποιήσει την απόκρουση, ενώ στο 38’ πάλι ο μέσος των Πειραιωτών ήταν μέσα στη φάση, σημαδεύοντας άστοχα όμως.

Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Κάργας είχε προλάβει να κόψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, στην προβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου από κοντά. Ο ΠΑΣ απείλησε στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά ο Καραργύρης μπλόκαρε την μπάλα στο φάουλ του Φάμπρι.

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΑΣ, ΤΗ ΛΥΣΗ Ο ΧΑΣΑΝ

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 52’ όταν φάουλ του Σάλιακα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ στο ματς, με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 62’ με τον Βαλμπουενά και τον Καφού στο 63’. Νέες ευκαιρίες με Τοροσίδη (72’) και Χασάν (74’), για να έρθει τελικά το γκολ στο 87 ο λεπτό.

Ο Χασάν, λίγες… ώρες μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, "κέρασε" με ένα ακόμη γκολ. Ο Καφού τροφοδότησε τον Χασάν και ο Αιγύπτιος από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε σωστά με πλασέ, για να διαμορφώσει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (9′ Καραργύρης), Ραντζέλοβιτς, Μπα, Παπαδόπουλος (63′ Τοροσίδης), Σισέ, Μασούρας, Γκιλιέρμε (46′ Καμαρά), Μπουχαλάκης (46′ Καφού), Φορτούνης (46′ Χασάν), Βαλμπουενά (63′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (76′ Μπρούνο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (66′ Γιαννίκογλου), Παντελάκης (66′ Πανουργιάς), Σάλιακας, Κάργας (82′ Γώγως), Πίρσμαν (58′ Πήλιος), Σιόντης, Φάμπρι (70′ Γροσδάνης), Λώλης (66′ Λιάσος), Νάουμετς (81′ Οικονομόπουλος), Παμλίδης, Λεό (58′ Ελευθεριάδης).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ