ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Διάψευση για Αραούχο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Ολυμπιακό υπήρξε κατηγορηματική διάψευση για την εκδήλωση οποιουδήποτε ενδιαφέροντος για τον Σέρχιο Αραούχο.

Την πληροφορία που μετέδωσε Ισπανός δημοσιογράφος και ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση ύψους πέντε (!) εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο, διέψευσαν το απόγευμα της Τρίτης (20/11) οι ερυθρόλευκοι.

"Ούτε πρόταση έχουμε καταθέσει, ούτε υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Αραούχο", τόνιζαν χαρακτηριστικά από το Λιμάνι, βάζοντας έτσι τέρμα στα σενάρια που εμφανίστηκαν μετά από το "τιτίβισμα" του Λίτο Χιμένεθ.

O 26χρονος (28/01/1992) φορ έπαιξε για μιάμιση σεζόν δανεικός στην ΑΕΚ, έχοντας απολογισμό 23 γκολ και 11 ασίστ, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην περσινή προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων" μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Λας Πάλμας και τη La Liga 2, μετρώντας μέχρι σήμερα δύο γκολ και δύο ασίστ σε επτά συμμετοχές (574'), αγωνιζόμενος κυρίως σε ρόλο αριστερού ακραίου κυνηγού. Με τον ισπανικό σύλλογο έχει συνολικά 96 συμμετοχές με 34 γκολ και 16 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς (20 συμ., 1 γκολ, 3 ασίστ), Τίγκρε (23 συμ., 4 γκολ, 1 ασίστ) και Μπαρτσελόνα Β' (34 συμ., 7 γκολ, 4 ασίστ).

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ