ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Άλλο Μπέργκ κι άλλο Βαλμπουενά, Πόνσε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ Αϊν έχει ακόμα ενεργή την οψιόν ανανέωσης του Μάρκους Μπεργκ και ο Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν να εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση γκολτζή - στράικερ το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης του δανεικού Χασάν και έτσι στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός πρώην φορ του Παναθηναϊκού, ένας από τους πιο χαρισματικούς στράικερ που πέρασαν την τελευταία 2οετία από τη Super League, κατά πάσα πιθανότητα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αλ Αΐν. Κάτι πάντως που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και που ασφαλώς μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μιας ενδεχόμενης διαπραγμάτευσης. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με την πιάτσα agents η Αλ Αιν διατηρεί ακόμη το δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του διεθνή Σουηδού φορ για έναν ακόμη χρόνο, με συγκεκριμένους όρους. Μάλιστα από τις ίδιες πηγές διευκρινιζόταν πως αυτό που είχε κυκλοφορήσει, δηλαδή πως η εν λόγω οψιόν είχε ημερομηνία λήξης την 20η Μαρτίου 2019, δεν ισχύει. Κοινώς η οψιόν φέρεται να παραμένει ενεργή, όπως κι άγνωστο μέχρι πότε η Αλ Αιν διατηρεί το δικαίωμα...

Κατά συνέπεια δεν ξέρουμε αν το παραπάνω έχει σχέση με την αμεσότητα της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ να διαψεύσει τα πρωϊνά δημοσιεύματα (και πρωτοσέλιδο),που εμφάνιζαν τον Μάρκους Μπέργκ σαν Νο 1 στην καλοκαιρινή μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπεργκ" ήταν η...επίσημη διαρροή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, περίπου μισή ώρα μετά τις δέκατο βράδυ! Για την ιστορία, ο 32χρονος Σουηδός την φετινή σεζόν μετράει 20 συμμετοχές με την Αλ Αΐν, έχοντας σημειώσει 12 γκολ. Πέρυσι (2017-2018) σε 29 εμφανίσεις πέτυχε 32 γκολ, ενώ κατά την τετραετή του θητεία στον Παναθηναϊκό έβαλε συνολικά 95 γκολ σε 151 συμμετοχές. Με την εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ έχει φορέσει 67 φορές τη φανέλα της, με απολογισμό 18 γκολ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε ψαχτεί και τον Νοέμβριο για την περίπτωση του Μπεργκ, άρα γνωρίζει πολύ καλά όλες τις παραμέτρους, οικονομικές και μη, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα". Ένα deal ομολογουμένως πολύ υψηλού κόστους,ακόμη κι αν ο Μπεργκ μείνει τελικά ελεύθερος.

Άξιο παρατήρησης/επισήμανσης πάντως είναι πως παρότι τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει για τους Πειραιώτες, από μήνα Μάρτη, αυτή ήταν η πρώτη διάψευση από πλευράς Ολυμπιακού ! Κι ας γράφτηκαν νωρίτερα αρκετά ονόματα, όπως για παράδειγμα του Ματιέ Βαλμπουενά, του Ματέο Γκαρσία, του Εσεκιέλ Πόνσε και του Πέδρο Σα! Επαναλαμβάνουμε, το όνομα του Μπεργκ είναι το πρώτο που έσπευσε να διαψεύσει η ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπρούνο Βιάνα: Ο πρώην "ερυθρόλευκος" πάει για μεταγραφή - ρεκόρ
Ολυμπιακός: Τι τρέχει με τον Φορτούνη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ