ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διαιτητής στο Λονδίνο ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα

Ολυμπιακός: Διαιτητής στο Λονδίνο ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα

Ο Ιταλός διαιτητής, Ντάβιντε Μάσα, θα σφυρίξει τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ για τη ρεβάνς της φάσης των 32 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (27/2, 22:00, Cosmote Sport 2HD) την Άρσεναλ στη ρεβάνς της φάσης των 32 του Europa League. Η UEFA έκανε γνωστό τον διαιτητή που καλείται να σφυρίξει την αναμέτρηση του Emirates και αυτός είναι ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα.

Ο Μάσα δεν είναι άγνωστος στους "ερυθρολεύκους", αφού ήταν διαιτητής στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι to 2017 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Τότε μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 3-1 των Σέρβων. Ο 28χρονος Ιταλός έχει σφυρίξει ξανά φέτος την Άρσεναλ, στη νίκη των "κανονιέρηδων" με 3-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Στο VAR του αγώνα θα είναι ο Μίκαελ Φάμπρι, ο οποίος πέρασε πρόσφατα από τα μέρη ματς ως διαιτητής στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Δικέφαλος είχε φύγει νικητής με 1-0.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ