ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διαφορά 500.000€ με Παρτιζάν για Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Διαφορά 500.000€ με Παρτιζάν για Μάρκοβιτς

Ο Ολυμπιακός προσφέρει 1.500.000 ευρώ για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς της Παρτιζάν, η οποία όμως ζητάει επιπλέον 500.000 για να πουλήσει τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, διεθνή με την Κ21 της εθνικής Σερβίας.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να απλώνει τα μεταγραφικά του δίχτυα στην αγορά της Σερβίας. Έχοντας στόχο να ενισχυθεί δυναμικά για να επανέλθει στους τίτλους, μία από τις θέσεις στις οποίες δεδομένα θα κάνει μεταγραφή είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Όχι έναν, αλλά ενδεχομένως δύο στόπερ θα αποκτηθούν από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι έχουν κάνει κίνηση για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς της Παρτιζάν. Με ύψος 1.85, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000, είναι παίκτης που όχι μόνο αρέσει στον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία έχει γίνει πρόταση για την αγορά του.

Οι Πειραιώτες προσφέρουν 1.500.000 ευρώ στην Κυπελλούχο Σερβίας, η οποία αξιώνει επιπλέον 500.000€ για να παραχωρήσει τον 19χρονο στόπερ. Παρά το νερό της ηλικίας του, ο στόχος του Ολυμπιακού έκανε γεμάτη σεζόν με την Παρτιζάν, μετρώντας 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλα και Ευρώπη.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, πέρασε από την ακαδημία της Radnik Bijeljina (Βοσνία) και από την Κ17 της Τελεόπτικ, ενώ από το 2017 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και έχει παίξει σε όλα τα μικρά ηλικιακά τμήματα της εθνικής Σερβίας, μέχρι και στο Κ21.

Ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με την Παρτιζάν σε μεταγραφικά deal, όπως για τους Λιούμπομιρ Φέισα, Μάρκο Σέποβιτς, Ούρος Τζούρτζεβιτς, Μάρκο Γιάνκοβιτς και Σάσα Ζντιέλαρ. Προ ημερών είχατε διαβάσει πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κάνει κρούση στην Παρτιζάν για δύο ακόμη νεαρούς, τους Μπόγιαν Μπάλαζ και Ούρος Κνέζεβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος στόπερ Γιάγκος Βούκοβιτς είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ενώ για τον Παπέ Σισέ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση για την πώλησή του.

Δείτε video με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ