ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα Μαρτίνς, παρά τον αποκλεισμό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από την Λαμία μέσα στο "Καραϊσκάκης" σόκαρε τον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διάθεση να άρουν την εμπιστοσύνη τους στον Πορτογάλο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Φεβρουάριος εξελίχτηκε ως ο πλέον καταστροφικός μήνας για τον Ολυμπιακό καθώς μέσα σε αυτόν χάθηκαν ουσιαστικά όλοι οι στόχοι του!

Στην Ευρώπη ήρθε ο αποκλεισμός από την Ντινάμο Κιέβο στους "32" του Europa League, στο πρωτάθλημα η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τού ψαλίδισε τις ελπίδες του για τον τίτλο ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το 0-1 από την Λαμία στο "Καραϊσκάκης" που τον άφησε εκτός των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Όλα αυτά μάλιστα σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλός του είχε μόλις 1 τελική προσπάθεια, και αυτή κατέληξε στα δίχτυα, ενώ η ομάδα του Πειραιά είχε 28 τελικές προσπάθειες, με τον Κώστα Φορτούνη να αστοχεί μάλιστα σε πέναλτι λίγα λεπτά πριν το φινάλε του 90λεπτου.

Το πρώτο ερώτημα λοιπόν που ήρθε στο στόμα κάθε φίλου των Πειραιωτών μετά από αυτή την εξέλιξη ήταν ένα: "Συνεχίζει ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο;" Συμφωνα με τα όσα έχουν αφήσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να εννοηθεί στα αποδυτήρια, ο Πορτογάλος τεχνικός εξακολουθεί να έχει τη στήριξη και την υποστήριξη της διοίκησης.

"Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Πάμε για νίκες μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα και βλέπουμε το καλοκαίρι όπου θα γίνει το ταμείο.

Στην Ευρώπη κάναμε αξιοπρόσεκτη πορεία όπου αποκλείσαμε την Μίλαν, συνεχίζουμε", ήταν το μήνυμα των Πειραιωτών, θέλοντας προφανώς να σιγήσουν τα σενάρια που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να "πληρώνει το μάρμαρο" μετά από τον ηχηρό αποκλεισμό.

Στόχος του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα είναι να προχωρήσει μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Λαμία 0-1: Σόκαρε τους ερυθρόλευκους και πέρασε στους "4"
Μαρινάκης: "Σήμερα μαχαιρωθήκαμε, είναι ντροπή"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ