ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν του έκανε το χατίρι η Σίτι και περιμένει

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λιόν απέκλεισε τη Σίτι, πέρασε στα ημιτελικά του Champions League και ο Ολυμπιακός θα περιμένει πλέον τον αποκλεισμό των Γάλλων από τη Μπάγερν για να περάσει στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έκανε το χατίρι στον Ολυμπιακό. Αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Champions League μετά το 1-3 από τη Λιόν και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" θα περιμένουν τη Μπάγερν για να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη της γερμανικής ομάδας κόντρα στη Λιόν την Τετάρτη (19/8, 22.00), ώστε να πηδήξει ένα γύρο και να μη συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αν οι Βαυαροί, ως φαβορί που είναι, κάνουν το χρέος τους απέναντι στη γαλλική ομάδα, οι "ερυθρόλευκοι" θα τεθούν αντιμέτωποι με μία ομάδα σε διπλά παιχνίδια (22-23/9, 29-30/9) και αν περάσουν θα μπουν ξανά στους ομίλους του Champions League (η κλήρωση για τον αντίπαλο θα γίνει 1 Σεπτεμβρίου)!

Με τον ενδεχόμενο αποκλεισμό της Λιόν την Τετάρτη (19/8), που βέβαια δείχνει πολύ σκληρός αντίπαλος (είχε πετάξει εκτός προημιτελικών τη Γιουβέντους), ο Ολυμπιακός "καβαλά" έναν γύρο. Αυτό διότι σε περίπτωση που η γαλλική ομάδα φτάσει μέχρι τον τελικό και κατακτήσει και το τρόπαιο, τότε η ομάδα του Μαρτίνς θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον γ' προκριματικό γύρο (μονός αγώνας που θα γίνει στις 15-16/9 - 31 Αυγούστου η κλήρωση).

Ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στα playoffs (δεν είμαστε ακόμη σε θέση να μιλήσουμε για υποψήφιους αντιπάλους, θα προκύψουν από τον γ' προκριματικό), έχει εξασφαλισμένη την είσοδο στους ομίλους του Europa League, αλλά και περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ έσοδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ