ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν θα ρισκάρει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Δεν θα ρισκάρει ο Μαρτίνς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα στην ομιλία του στο Ρέντη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να ρισκάρει στο κυριακάτικο (22/9, 20.30) παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Εύκολο να μιλάς για κούραση. Ειδικά μετά από ένα τέτοιο ματς, όπως το 2-2 του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Έγινε υπερπροσπάθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πολλοί παίκτες αναγκάστηκαν να τρέξουν πολύ, σε συνδυασμό με την ψυχολογική πίεση του αγώνα, νιώθουν κάπως.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός περιμένει, μετά μάλιστα από το βαρύ 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τι θέλουν όλοι. Διοίκηση και κόσμος. Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έζησε και πέρσι ο Πορτογάλος τεχνικός. Τότε που το πρωτάθλημα μάλιστα είχε απομακρυνθεί. Γνώριζε, όμως, την πίεση και πήγε για να πάρει τη νίκη.

Εννοείται πως και φέτος ο στόχος είναι ο ίδιος. Είναι και το «4 στα 4» ένα εξτρά κίνητρο, αλλά παράλληλα γνωρίζει πως νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού, του δίνει και άλλους πόντους. Η αίσθηση που υπάρχει, λίγες ώρες μετά το 2-2 με την Τότεναμ, είναι πως ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει. Δεν πρόκειται να πάει με… έξι-εφτά αλλαγές στην εντεκάδα, σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Με ιδιαιτερότητες. Του έχουν μεταφερθεί όλες οι λεπτομέρειες άλλωστε. Γνωρίζει τι ακολούθησε με τον Γιώργο Δώνη, την πίεση του κόσμου του Παναθηναϊκού και την αντίδραση που θα προσπαθήσουν να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων».

Για τον Ολυμπιακό, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ακολουθεί το εντός έδρας με τη Λαμία. Εκεί ίσως γίνει εκτεταμένο ροτέισον, όχι πάντως στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σισέ του αλλάζει τα δεδομένα και για το κέντρο της άμυνας, ενώ δύο πιθανές αλλαγές είναι η χρησιμοποίηση του Κούτρη αντί του Τσιμίκα και του Ελ Αραμπί αντί του Γκερέρο. Πρόβλημα άλλωστε υπάρχει και με τον Ραντζέλοβιτς, ενώ τόσο ο Βαλμπουενά, όσο και ο Ποντένσε θέλουν να αγωνιστούν στο ντέρμπι των αιωνίων. Ουσιαστικά, στην προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει η πρόβα, αν και πλέον ο Μαρτίνς γνωρίζει τόσο καλά την ομάδα του που δεν περιμένει μία προπόνηση για να επηρεαστεί στο σχηματισμό της εντεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόκι: "Από τα δύσκολα παιχνίδια της καριέρας μου"
Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Ραντζέλοβιτς
Μαρινάκης: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα, νίκη στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ