ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν θα πουλήσει... τρέλα στην Αγγλία

Ολυμπιακός: Δεν θα πουλήσει... τρέλα στην Αγγλία

Με τη γνωστή του συνταγή θα παλέψει για την πρόκριση ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουλβς. Ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, στο στυλ της. Τι θα ζητήσει ο Πορτογάλος από τους παίκτες του στο χορτάρι του Μολινό.

Το σκορ του πρώτου αγώνα, δίνει τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στο Final-8 στη Γουλβς. 1-1 στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, κάτι που σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη στο ενενηντάλεπτο για να τσεκάρουν αυτοί το εισιτήριο για τη Γερμανία ή ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο του 1-1. Κοινώς, ο Ολυμπιακός στο Γουλβερχάμπτον πρέπει να σκοράρει, αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση.

Βέβαια, αν περιμένει κανείς οι Πειραιώτες να μπουν με το καλημέρα για να ψάξουν το 0-1, μάλλον θα βλέπει άλλη ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του. Έχει δει και τη Γουλβς. Το μόνο σίγουρο, πως δεν πρόκειται να πουλήσει… τρέλα στην Αγγλία.

Ο 50χρονος προπονητής έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, στο στυλ της. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός θα ψάξει να μη δώσει νωρίς στιγμές στην ομάδα του Ποντένσε και να βρεθεί σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Οδηγός υπάρχει φυσικά και δεν είναι άλλος από αυτό που ζήσαμε το βράδυ του Φλεβάρη στο "Emirates" απέναντι στην Άρσεναλ. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί, έβαλε όλο το άγχος στην Άρσεναλ τότε. Και εδώ, ο Μαρτίνς ξέρει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την ευκαιρία σε μία κόντρα, σε μια στημένη φάση. Έχει την εμπειρία πλέον να διαχειρίζεται και μεγάλα ματς.

Ο στόχος θα είναι να μην δεχθούν πολλές φάσεις οι ερυθρόλευκοι. Δεν θέλει να το δει αυτό ο Μαρτίνς, γιατί ξέρει πως θα επηρεάσει τη γενική εικόνα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός καλείται μέσα από το ματς να βρει τη δική του αυτοπεποίθηση. Παίκτες με ποιότητα έχει και είναι ικανός να βγάλει γκολ. Στην Αγγλία τη φετινή σεζόν, έβγαλε δύο με την Τότεναμ. Έβγαλε άλλα δύο (με την παράταση μέσα βέβαια) πάλι στο Λονδίνο, αλλά με την Άρσεναλ. Τώρα, έρχεται η νέα πρόκληση που είναι η ρεβάνς με τη Γουλβς.

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει δείξει πως μπορεί να πετύχει το στόχο του. Αρκεί να μην έρχονται τα λάθη, τα εύκολα λάθη. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να έχει διαφορετική τύχη με την Τότεναμ, αν τότε δεν είχε μειώσει η αγγλική ομάδα με το λάθος του Μεριά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με τη Γουλβς στο Καραϊσκακη στάθηκε άτυχος. Κόντραρε η μπάλα, κατέληξε στα δίχτυα του Σα, που αυτή τη φορά είναι εκτός πλάνων.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Μολινό θα εμφανιστεί με τη γνωστή του συνταγή. Κοντά οι γραμμές, να μη δώσει τα περιθώρια στους γηπεδούχους να βρουν τους χώρους που θα ήθελαν για να κάνουν τη ζημιά. Να κρατήσει και μπάλα όσο μπορεί, να την κυκλοφορήσει και να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τις στιγμές του. Όταν άλλωστε στην επίθεση έχει τον Ελ Αραμπί που σκοράρει απέναντι σε όλους, μπορεί να ελπίζει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ