ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Δεν πάνε πουθενά Σισέ και Καμαρά"

Ολυμπιακός: "Δεν πάνε πουθενά Σισέ και Καμαρά"

Εκτιμάται ότι εντός Ιανουαρίου θα καταφθάσουν προτάσεις για τους Σισέ και Καμαρά, αλλά στο λιμάνι είναι ξεκάθαροι ότι δεν φεύγει κανένας βασικός ποδοσφαιριστής.

Προτάσεις ακόμη δεν έχουν καταφθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους Παπ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά. Μπορεί να ακούγονται πολλά, μπορεί να ακούγονται διάφορα για ένα σωρό «μνηστήρες», ωστόσο, ακόμη στον Ολυμπιακό δεν έχει έρθει μία πρόταση που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα έβαζε σε σκέψεις τους «ερυθρόλευκους».

Αλλά για ποιες σκέψεις μιλάμε; Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν ενημερώσει ατζέντηδες και ενδιαφερόμενους ότι όχι μόνο ο Σισέ και ο Καμαρά, αλλά κανένας ποδοσφαιριστής που υπολογίζει ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη. Και το λέμε αυτό, γιατί φημολογείται ότι και για τον Κούτρη θα «σκάσει» κάτι τις επόμενες μέρες.

Για τον Σισέ έχει προκληθεί ολόκληρος ντόρος το τελευταίο διάστημα που θέλει την Μπενφίκα να ασχολείται σοβαρά μαζί του. Η αλήθεια είναι πώς οι Λουζιτανοί τον έχουν βάλει στο μάτι εδώ και έναν χρόνο. Δεν είναι τωρινό το ενδιαφέρον. Οι Πορτογάλοι μάλιστα είναι η ομάδα που με κάθε επισημότητα είχε χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού, αλλά η προσφορά της δεν πλησίαζε καν τα «θέλω» των «ερυθρολεύκων».

Λέγεται ότι ήταν στα6 εκ.ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες ζητούσαν μίνιμουμ τα διπλάσια. Όπως και να ‘χει, δεν θα πάει πουθενά ο Σισέ. Εώς το καλοκαίρι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το τι θα γίνει από τον Ιούνιο και μετά, είναι κάτι που θα το ξεκαθαρίσει σε 6-7 μήνες. Πάντως, ειδικά για τον Σισέ το καλοκαίρι του 2019 θα είναι ιδιαιτέρως «καυτό».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μαντί Καμαρά, η Ντόρτμουντ είναι αυτή που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον, είναι αυτή που έχει «κατασκηνώσει» στο Καραϊσκάκη, είναι αυτή που στέλνει «κατασκόπους» και στα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού για να τον «τσεκάρει».

Και για τον νεαρό χαφ από τη Γουινέα ισχύουν τα ίδια και με τον Σισέ. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να τεθεί θέμα πώλησής του τον Ιανουάριο. Εκτιμάται ότι θα έρθει πρόταση, αλλά ο Καμαρά δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Κατά συνέπεια, από το λιμάνι θα φύγουν μόνο όσοι δεν υπολογίζονται ή ο Μαρτίνς επιθυμεί να πάνε κάπου για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Δηλαδή οι Ανδρούτσος, Βρουσάι (πάνε δανεικοί στον Πανιώνιο), Πάρντο, Νικολάου και Γιάννης Μασούρας.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Η Χάιφα την καλύτερη πρόταση για Βουκάνοβιτς"
Ολυμπιακός: "Χτυπάει" σε πολλά μέτωπα
Ολυμπιακός: Ένατος σε τίτλους σε παγκόσμιο επίπεδο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ