ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν παίρνει έξτρα εισιτήρια για το ματς με την Τότεναμ

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ζήτησε επίσημα έξτρα εισιτήρια από αυτά που του αναλογούσαν για τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, με τη διοίκηση των σπιρουνιών να απαντάει αρνητικά στο αίτημα των Πειραιωτών.

Με τη συμπαράσταση 3.000 οπαδών του στις εξέδρες θα παραταχθεί το βράδυ της Τρίτης (26/11) ο Ολυμπιακός στο χορτάρι του "Tottenham Hotspur Stadium", στην αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της στις αρχές της εβδομάδες πως τα εισιτήρια για το ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο εξαντλήθηκαν και για το λόγο αυτό ζήτησε έξτρα εισιτήρια για να τα διαθεσει στον κόσμο της λόγω μεγάλης ζήτησης, με το αίτημα όμως αυτό να απορρίπτεται από τη διοίκηση των σπιρουνιών.

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει απέναντί του στη μάχη των πάγκων τον συμπατριώτη του Ζοζέ Μουρίνιο, που θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον πάγκο των σπιρουνιών, σε ένα ματς κρίσιμο και για τις δύο ομάδες όσον αφορά στα φετινά ευρωπαϊκά τους σχέδια.

Η Τότεναμ έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς μετά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του 2ου ομίλου και είναι στη 2η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να έχει μόλις έναν βαθμό και να έχει ως βασικό στόχο το κυνήγι του Ερυθρού Αστέρα (3 βαθμοί) στη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στους "32" του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαλμπουενά: "Η Γαλλία με τιμώρησε, ενώ ήμουν το θύμα"
Ολυμπιακός: Πρώτη φορά κόντρα στον Μουρίνιο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ