ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν έχει δικαίωμα αλλαγής στη λίστα

Ολυμπιακός: Δεν έχει δικαίωμα αλλαγής στη λίστα

Με τον σοβαρό τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί, ο Ολυμπιακός χάνει μια ακόμη λύση, καθώς δεν έχει δικαίωμα αλλαγής στην ευρωπαϊκή λίστα του.

Ο Χιλάλ Σουντανί, ήταν ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δηλώθηκαν στη λίστα για τα ματς του Europa League. Στάθηκε άτυχος στο Περιστέρι, οι φόβοι για ρήξη χιαστού επιβεβαιώθηκαν και επίσημα και έτσι μένει εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς, για τη δύσκολη συνέχεια.

Υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετό κόσμο, για το αν μπορεί να γίνει αλλαγή εκ νέου. Να μπει δηλαδή ένας άλλος ποδοσφαιριστής στη λίστα αντί του Σουντανί. Ρωτήσαμε τους αρμόδιους και πληροφορηθήκαμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Έχει γίνει στο παρελθόν σε διοργάνωση της UEFA μόνο, όμως, με τραυματισμό τερματοφύλακα. Έτσι, ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς, θα στερηθούν μια λύση που θα μπορούσαν να έχουν.

Θυμίζουμε πως ο Σουντανί είχε επιλεχθεί γιατί είχαν μείνει εκτός λίστας τόσο ο Μορ όσο και ο Χασάν. Σε μια λογική ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, αλλά και στην επίθεση. Μόνο που η μοίρα, είχε... άλλη άποψη για τον Αλγερινό άσο που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός πλάνων για τουλάχιστον έξι μήνες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ