ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν ανησυχούν για Ποντένσε, Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Δεν ανησυχούν για Ποντένσε, Τσιμίκα

Τόσο ο Τσιμίκας όσο και ο Ποντένσε θα λείψουν για λίγες ημέρες από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα με θεραπείες.

Προβληματισμός υπήρξε στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με τον Άρη και σε ό,τι είχε να κάνει με την κατάσταση των Ντανιέλ Ποντένσε και Κώστα Τσιμίκα. Οι δύο ποδοσφαιριστές, έγιναν αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη.

Επέστρεψαν στη βάση τους, με τον Τσιμίκα μάλιστα να χάνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας. Είχε κληθεί, αλλά λόγω του τραυματισμού του, τη θέση του θα πάρει ο Λεονάρντο Κούτρης. Τόσο ο Τσιμίκας, όσο και ο Ποντένσε, θα λείψουν για λίγες ημέρες από τις προπονήσεις, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα με θεραπείες.

Ευνοεί σαφέστατα η διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί αν υπήρχε αγωνιστική το Σαββατοκύριακο θα γινόταν… άλλη κουβέντα. Ο Ποντένσε πάντως, φάνηκε πως πρόλαβε κάτι πιο σοβαρό. Τον τράβηξε το πόδι του, το κατάλαβε και προπονητής με γιατρό δεν ρίσκαραν, κάνοντάς τον αλλαγή.

Γλίτωσε έτσι τη θλάση και λογικά, τόσο αυτός όσο και ο Τσιμίκας, θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής, απέναντι στον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς, που θυμίζουμε πως στην προπόνηση της Τρίτης είχε τετ α τετ με τον Ντανιέλ Ποντένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το νέο στοίχημα του Πέδρο Μαρτίνς
Αδυναμία (και) του Σάντος ο Σεμέδο
Ολυμπιακός: Τα είπε με Ποντένσε ο Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ