ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει μυαλά ο Μαρτίνς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κατεβάζει ρυθμό, ζητά προσοχή για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΟΦΗ και θέλει μια ακόμη καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Η υπόθεση πλέι οφ του πρωταθλήματος εξελίσσεται ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Η πρεμιέρα του, εντυπωσιακή. Νίκη 0-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε το 3-1 επί του Άρη στο Καραϊσκάκη και αμέσως μετά, το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, πάλι εντός έδρας.

Η τέταρτη αγωνιστική είχε την επίσκεψη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν μια ακόμη νίκη με 1-2. Τέσσερα στα τέσσερα, δώδεκα βαθμοί για τους παίκτες του Μαρτίνς, που θέλει την ανάλογη συνέχεια και την Τετάρτη (1/7) απέναντι στον ΟΦΗ.

Για την ομάδα της Κρήτης ο Πορτογάλος προπονητής έχει εξαιρετική άποψη. Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΟΦΗ ως την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Και το εξηγεί όλο αυτό, κάτι που έχει επισημάνει και στους ποδοσφαιριστές του και το ίδιο θα πράξει και πριν το ματς της Τετάρτης.

Είναι ομάδα που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να παίξει καλά στις αντεπιθέσεις και αυτά είναι στοιχεία που έχουν καταγράψει και οι αναλυτές των Πειραιωτών. Βέβαια ο Μαρτίνς είχε και έναν επιπρόσθετο λόγο για να παρακολουθεί την ομάδα της Κρήτης και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λισάντρο Σεμέντο. Τον εξτρέμ του ΟΦΗ που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και είναι στα υπόψη των "ερυθρολεύκων" για το μέλλον...

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΞΑΝΑ

Ο Μαρτίνς θέλει να δει από την ομάδα του να μπει αποφασιστικά και να "καθαρίσει". Όπως και με τον Άρη, αλλά και με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα "κλείδωσε" τη νίκη από το πρώτο μέρος και έκανε και διαχείριση δυνάμεων. Το ίδιο θα ήθελε να πράξει και αυτή τη φορά, με τον Μαρτίνς να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν με σοβαρότητα και να βγάλουν την αποφασιστικότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. Το ιδανικό σενάριο είναι και πάλι γκολ νωρίς, να "καθαρίσουν" την υπόθεση νίκη και να μπορέσει και ο Μαρτίνς μέσω των πέντε αλλαγών του να μοιράζει ανάλογα το χρόνο.

ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΘΜΟ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να χαμογελά για την κατάσταση και την εικόνα του Κώστα Φορτούνη. Είχε προηγηθεί και η καλή του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και πλέον ο Πορτογάλος προπονητής είναι αποφασισμένος να του δώσει το ρυθμό που ήθελε. Έτσι και την Τετάρτη απέναντι στον ΟΦΗ, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Μπορεί στην αποστολή να επέστρεψε ο Βαλμπουενά, αλλά ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει με τον Γάλλο. Και ειδικά σε ένα ματς που μπορεί να μην χρειαστεί καν. Ο Φορτούνης έτσι θα πάρει φανέλα βασικού και θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας των "ερυθρολεύκων" να πάρουν μια ακόμη νίκη, στην αντίστροφη μέτρηση για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Στην 23άδα για ΟΦΗ ο Βαλμπουενά
Oλυμπιακός: Με το μυαλό και στο Final-8
Ολυμπιακός: Ο ευλογημένος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ