ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Μπέβερεν ο Ντουρμισάι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη Μπέβερεν θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο Φιορίν Ντουρμισάι. Χωρίς οψιόν αγοράς η συμφωνία των δύο συλλόγων.

Η πολυκοσμία στην επίθεση του Ολυμπιακού στέλνει τον Φιορίν Ντουρμισάι στην Μπέβερεν. Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τα χέρια με τον βελγικό σύλλογο για τον δανεισμό του 23χρονου σέντερ φορ για ένα χρόνο, δίχως όμως να υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει στο ταλέντο του νεαρού επιθετικού, εξ ου κι η απόφαση του Ολυμπιακού να μην δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην Μπέβερεν να κρατήσει για περισσότερο από έναν χρόνο τον παίκτη. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες, ο βελγικός σύλλογος θα καλύψει εξ ολοκλήρου το ποσό του συμβολαίου του.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι αναμένεται να πετάξει για το Βέλγιο την Παρασκευή (30/8) προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στην νέα ομάδα του. Η Μπέβερεν βρίσκεται στην τελευταία θέση του βελγικού πρωταθλήματος τη δεδομένη χρονική στιγμή, με 1 βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές, την ώρα που έχει πετύχει μόλις 3 γκολ.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα (29/8) οριστικοποιήθηκε κι ο δανεισμός του Γιάννη Μασούρα στον Πανιώνιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ