ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δανεικός στη Γκαζελέκ Αζαξιό ο Φοντέ Καμαρά

Ολυμπιακός: Δανεικός στη Γκαζελέκ Αζαξιό ο Φοντέ Καμαρά

Ο Φοντέ Καμαρά, που έχει υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει ως δανεικός στη Γκαζελέκ Αζαξιό, την ομάδα δηλαδή από την οποία τον απέκτησαν οι "ερυθρόλευκοι".

Μία από τις εκκρεμότητες που είχαν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν πού θα συνεχίσει σε αυτήν την αγωνιστική περίοδο ο Φοντέ Καμαρά. Ο 21χρονος αριστερός μπακ από τη Γουϊνέα είχε υπογράψει τον Ιούλιο τετραετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους", προερχόμενος από τη Γκαζελέκ Αζαξιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Αφρικανός αναμένεται να συνεχίσει στην ίδια ομάδα, η οποία πέρυσι συμμετείχε στη Ligue 2 (δεύτερη κατηγορία), αλλά υποβιβάστηκε μετά από αγώνα μπαράζ που έδωσε με την Pari FC.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 36 συμμετοχές στη Γαλλία, έχοντας περάσει στο παρελθόν από την U19 και την πρώτη ομάδα της Μπαστιά, από την Cefomig της πατρίδας του. Το συμβόλαιο που είχε με τη Γκαζελέκ πριν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός έληγε το 2020.

Με τη Γουϊνέα ο ύψους 1.65 ακραίος αμυντικός δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή, παρότι βρισκόταν στην αποστολή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Πιο πιθανή η παραμονή του Μπρούνο
Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ: "Πάνω από 5 εκατ. € για Ποντένσε"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ