ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δανεικό Κούτρη θέλει η Μαρσέιγ με οψιόν στα 9.000.000 €

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι εμφανίσεις του Λεονάρντο Κούτρη στον Ολυμπιακό δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους της Μαρσέιγ που ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να περνάει δύσκολες ώρες στο "Βελοντρόμ" και να μην έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της εξέδρας, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν αποθαρρύνε την Μαρσέιγ να κάνει κίνηση για να εντάξει στο δυναμικό της έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη, για τον οποίο έχει γίνει ήδη μία πρόταση στον Ολυμπιακό από την Τζένοα ύψους 5.000.000 ευρώ, με τα γαλλικά ΜΜΕ να επιμένουν εδώ και λίγα 24ωρα πως δεν πρόκειται να μείνει σε φιλολογικό ενδιαφέρον η Μαρσέιγ για τον παίκτη αλλά θα καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Αυτή θα είναι για δανεισμό του 23χρονου αριστερού μπακ μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τους "Φωκαείς" να φέρονται διατεθειμένοι να μπει οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2019 που θα τους επιτρέπει να τον ντύσουν στα κυανόλευκα με ένα ποσό της τάξης των 9.000.000 ευρώ.

Ο αριστερός μπακ είχε μάλιστα μπει στα ραντάρ τους εδώ και καιρό (όπου "συστήθηκε" σε αρκετό κόσμο και μέσω των εμφανίσεών του στο Europa League), ωστόσο τώρα εμφανίζονται να έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο για να τον κάνουν σύντομα κάτοικο Μασσαλίας.

Παρά το γεγονός όμως ότι το ποσό φαντάζει αρκετά δελεαστικό, δύσκολα θα προχωρήσει το εν λογω deal, τόσο επειδή οι Πειραιώτες δεν θέλουν να χάσουν ένα πολύτιμο εργαλείο μεσούσης της σεζόν όσο επειδή πιστεύουν πολύ στην αξία του και τον κοστολογούν γύρω στα 10.000.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ