ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοί του στο Champions League

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοί του στο Champions League

Διαμορφώθηκε ο χάρτης με τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Απομένει μόνο ο τελικός του Europa League για να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της 19ης Μαΐου έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του στο Champions League της νέας σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι σίγουρα στο γκρουπ των ισχυρών, ωστόσο απομένει να ολοκληρωθεί ο αγγλικός "εμφύλιος" του Europa League για να μάθουμε ποιο από τα δύο σενάρια θα επικρατήσει.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE

Εάν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σηκώσει το τρόπαιο με την Άρσεναλ, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τρεις υποψήφιους αντιπάλους στον 2ο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ισχυρή ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα κοντραριστεί με μία εκ των αδύναμων: Πλζεν από την Τσεχία, Μπασακσεχίρ από την Τουρκία ή Λίντσερ από την Αυστρία.

Η ΤΣΕΛΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE

Για να δούμε τώρα πώς μπερδεύει τα πράγματα εάν ο τελικός του Μπακού βρει νικήτρια την έτερη ομάδα του Λονδίνου. Σε περίπτωση θριάμβου της Τσέλσι, ο Ολυμπιακός θα βρει δύο πιθανούς αντιπάλους στο δρόμο του στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Αυτό θα συμβεί διότι με τον Σάρι νικητή, Μπασακσεχίρ και Λίντσερ θα μεταφερθούν στον 3ο προκριματικό και στον όμιλο των αδυνάτων θα μείνουν η Πλζεν και η Αϊντχόφεν που θα μεταφερθεί εκεί.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Όσον αφορά στην κλήρωση και πότε θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Κλήρωση του 2ου προκριματικού στις 18 Ιουνίου, αγώνες στις 23 ή 24 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 30 ή 31 του ίδιου μήνα. Από εκεί και πέρα η κλήρωση του τρίτου προκριματικού θα πραγματοποιηθεί βάσει προγράμματος στις 22 Ιουλίου και οι αγώνες στις 6/7 και 13 Αυγούστου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ