ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα πλάνα του Μαρτίνς

CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει να έχει αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου απόψε (22:00) στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου (22:00), με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει κατασταλαγμένος για την αρχική εντεκάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί στην προπόνηση της Δευτέρας (21/10) να μην έδειξε ξεκάθαρα τα πλάνα του, κάτι που θα κάνει στην ομιλία του στους παίκτες το απόγευμα της Τρίτης, αλλά φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Τι περιμένουμε να δούμε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου που έρχεται στο Καραϊσκάκη με τον αέρα δύο νικών, έξι βαθμών και 10-2 τερμάτων στη διοργάνωση;

Ο ΖοΖέ Σα, θα έχει ένα από τα πιο δύσκολα βράδια του με τον Ολυμπιακό και θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην 16η του εμφάνιση με τους ερυθρόλευκους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεξιά, πήρε τις ανάσες του μετά και τις υποχρεώσεις με την εθνική Νορβηγίας και επιστρέφει, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Περιμένει πολλά από αυτόν ο Μαρτίνς, έχει την εμπειρία να σταθεί. Αριστερά, στη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, ο Κώστας Τσιμίκας. Στόπερ, ο Σεμέδο είναι ο σίγουρος και ο Μεριά δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Αβραάμ Παπαδόπουλου, από τον οποίο πάντως είναι ευχαριστημένος ο Μαρτίνς.

Το πλάνο με τους τρεις στη μεσαία γραμμή, προκρίνεται. Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά, θα είναι οι τρεις που αναμένεται να έχουν ένα δύσκολο βράδυ, απέναντι στην καλοκουρδισμένη μηχανή της Μπάγερν.

Οι δύο εξτρέμ, αναμενόμενοι. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, παίκτης βαρόμετρο. Θέλει ένα ακόμη καλό βράδυ, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην πρεμιέρα των ομίλων, απέναντι στην Τότεναμ. Έχει σκοράρει απέναντι σε Κράσνονταρ στα πλέι οφ και Τότεναμ, θα ήθελε ένα ακόμη γκολ. Από αυτόν πάντως ο Μαρτίνς περιμένει να κρατήσει μπάλα, να δώσει ανάσες. Ο άλλος εξτρέμ, ο Γιώργος Μασούρας. Τρεξίματα, πίεση μπροστά και γιατί όχι, να εκμεταλλευτεί κάποια στιγμή μέσα στο ματς.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει να προτιμά την επιλογή του Ελ Αραμπί. Δεν αγωνίστηκε λεπτό απέναντι στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και για πολλούς, ήταν το πρώτο μήνυμα. Υπήρξε η σκέψη για Γκερέρο. Απλά ο Μαρτίνς πιστεύει πως με την προσθήκη του τρίτου χαφ στη μεσαία γραμμή, βρίσκει τα τρεξίματα και την πίεση που χρειάζεται στο γήπεδο. Ο Ελ Αραμπί άλλωστε, θα πρέπει να είναι ο φορ, ώστε να κρατήσει… κάπως πιο πίσω τους στόπερ της Μπάγερν. Ο Γκερέρο αρέσκεται στο να έρχεται πιο πίσω και ο Μαρτίνς δεν θέλει να δώσει τόσα μέτρα στους Γερμανούς από ψηλά. Αυτό έχει στο μυαλό του, αυτή τη στιγμή.

Βλέπετε και με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, άλλα είχε δείξει και άλλη εντεκάδα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Τότε, ακολουθούσε το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Τώρα, με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αν επιτεθεί ο Ολυμπιακός, θα έχει τύχη με τη Μπάγερν"
Ολυμπιακός: Να ζήσει ένα όνειρο τρελό
Ολυμπιακός: Με 17+2 η αποστολή για τη Μπάγερν
Ολυμπιακός: Πεντάλεπτο τετ α τετ και ετοιμάζει Καμαρά
Μπάγερν: Το Sport24.gr στο ξενοδοχείο των Βαυαρών
Ολυμπιακός: Μέχρι και έξι αλλαγές με τη Μπάγερν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ