ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Άρεσε ο Μπρούνο!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τουSport24.grγια τα εύσημα που πήρε ο Μπρούνο στο προεδρικό θεωρείο του “Γ. Καραϊσκάκης”, για την οψιόν αγοράς του από τον Ατρόμητο και την εκτίμηση του προέδρου της Λάσκ πως το καλοκαίρι θα πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα

Ο Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα συστήθηκε στο ελληνικό κοινό τον Γενάρη του 2018, όταν και τον έφερε στον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι.

Βραζιλιάνος γεννημένος στο Σάο Πάουλο, βρέθηκε στην Αυστρία πριν κλείσει τα 20 του χρόνια και μετά από μια 2ετία στην Αούστρια Λουστενάου πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017 στην Λασκ Λιντς. Εκεί δεν συμπλήρωσε 6μηνο, για να τον “τσιμπήσει” ο Αυστριακός κόουτς της ομάδας του Περιστερίου δανεικό για 1,5 χρόνο.

Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν λειτούργησε περισσότερο σαν προθάλαμος προσαρμογής για τον Μπρούνο, ο οποίος από το ξεκίνημα της τρέχουσας και εκμεταλλευόμενος πως είχε αποχωρήσει ο σταρ Ουάρντα, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Και γρήγορα απέκτησε πολλούς...θαυμαστές, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Σύμφωνα με την πιάτσαagentsείχε γυαλίσει για τα καλά στον Μάριο Μπράνκο, με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να εισηγείται στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο την απόκτησή του. Αυτή δεν προχώρησε τόσο γιατί έπρεπε να επιστρέψει ο Ενρίκε στην Τούμπα και υπήρχε σε σειρά προτεραιότητας ο (δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ) Λάμπρου, όσο και επειδή ο Μπρούνο καταλαμβάνει θέση ξένου.

Και πάμε τώρα στο παιχνίδι του ”Καραϊσκάκης”, Ολυμπιακός – Ατρόμητος, με τον Μπρούνο να είναι ο κορυφαίος των ηττημένων και ο παίκτης τους που έκλεψε την παράσταση στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, όπως μάθαμε, ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός άρεσε σε πολλούς ανθρώπους με... θέση στον Ολυμπιακό ενώ το όνομα του εγκωμιάστηκε αρκετές φορές από τα άτομα που βρισκόντουσαν στο προεδρικό θεωρείο του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η συγκεκριμένη πληροφορία μας έκανε να... ψάξουμε στην Αυστρία τι ισχύει με τον Μπρούνο. Και κατά κάποιο τρόπο βγάλαμε λαβράκι κι αυτό αφού ο πρόεδρος της Λασκ Λιντς εκτιμάει/λέει πως το καλοκαίρι ο Μπρούνο θα καταλήξει σε μεγάλη ελληνική ομάδα. Φωτογραφίζοντας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Υπάρχει βέβαια μια σημαντική λεπτομέρεια ως προς το παραπάνω: θα πρέπει ο Ατρόμητος να μην ενεργοποιήσει την υπάρχουσα οψιόν αγοράς του, που υπάρχει στην συμφωνία δανεισμού του και φέρεται να μην ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ . Με τον Αυστριακό πρόεδρο να πιστεύει πως οι Περιστεριώτες δεν θα προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο, οπότε θα μπορεί μετά να τον διαπραγματευτεί με ποσόplusτης 500άρας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στο κόλπο για τον Μπρούνο είναι και γνωστή ελβετική ομάδα, που θα έχει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη αλλά και την Λασκ την ερχόμενη εβδομάδα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ