ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Ομάρ

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό αφού δεν θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους.

Ήταν γνωστό ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του 28χρονου Νορβηγού με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώθηκε, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στις επαφές τους για ανανέωση και πλέον θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Έτσι, ο αγώνας με την Γουλβς ήταν ο τελευταίος του Ελαμπντελαουί με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά από έξι χρόνια.

Ο Νορβηγός έσπευσε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή: "Θα πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της ζωής μου. Αυτή την ομάδα την αγαπάω, είναι η οικογένειά μου.

'Ηταν μια πολύ δύσκολη επιλογή για μένα. Η ομάδα προσπάθησε να με κρατήσει, μιλήσαμε πολύ, αλλά επέλεξα να φύγω διότι είχα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είστε η δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα και τα επόμενα χρόνια και να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Και επειδή το ποδόσφαιρο παίζει περίεργα παιχνίδια, ελπίζω να τα ξαναπούμε".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2014 από την Μπράουνσβαϊκ. Από τότε μέχρι και σήμερα φόρεσε συνεχώς την ερυθρόλευκη φανέλα με εξαιρέση το πρώτο εξάμηνο του 2017 όταν και αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χαλ. Συνολικά έπαιξε στον Ολυμπιακό 170 ματς, πέτυχε 11 γκολ, ενώ είχε και 16 ασίστ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Γαλατάσαραϊ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ