ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός: Αποβλήθηκε ο Σεμέδο μετά το ματς με τον ΟΦΗ, χάνει το ντέρμπι με ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ρούμπεν Σεμέδο ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ καθώς έσπρωξε ball boy που δεν έδινε τη μπάλα και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, χάνοντας έτσι το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρυσι που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Γεντί Κουλέ, φέτος ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στην έδρα του ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Super League, με το 1-0 με το γκολ του Καμαρά στο 45' να τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Λαμία - ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Ωστόσο, ο αγώνας στην Κρήτη άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στους ανθρώπους των Πειραιωτών καθώς αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μανούχου, ο Ρούμπεν Σεμέδο πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο εντός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τίθεται νοκ-άουτ για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Όλα άρχισαν όταν μετά το τέλος του ματς, ο Σεμέδο πήγε να πάρει τη μπάλα του αγώνα από ένα ball boy, εκείνο δεν ήθελε να τη δώσει και την πέταξε μακριά και ο Πορτογάλος στόπερ το έσπρωξε και το έριξε κάτω, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του Φερέιρα Σόουζα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έγινε πυρ και μανία με τον Σεμέδο και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις εναντίον του, για να ακολουθήσει μίνι σύρραξη και να αποφευχθούν τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το άσχημο για τον στόπερ των Πειραιωτών ήταν πως ο διαιτητής Μανούχος (συνδέσμου Αργολίδας) είδε το συμβάν που διαδραματίστηκε μπροστά του και του έδειξε την κίτρινη κάρτα για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, που ήταν η δεύτερη (είχε δεχτεί την πρώτη στο 66') και οδήγησε στην αποβολή του.

Γεγονός που συνεπάγεται με απουσία του από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, που για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή για την 21η αγωνιστική.

Σημειώνεται πως ο Κριστιάν Καρεμπέ καθώς και άνθρωποι από τον πάγκο του Ολυμπιακού προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον Σεμέδο, που έγινε έξαλλος όταν αντιλήφθηκε πως χάνει το ντέρμπι με την Ένωση σε τέσσερα βράδια από τώρα, ενώ ακολούθως πλησίασε τον διαιτητή ο Πέδρο Μαρτίνς για να τον ρωτήσει τι έγινε, με τον Μανούχο να του περιγράφει το όλο σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1: Επαγγελματικό "διπλό" στο Ηράκλειο
Μαρτίνς: "Έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ