ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Κούτρη, αλλά με Σουντανί

Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Κούτρη, αλλά με Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί συμπεριλήφθηκε στην 22άδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κράσνονταρ. Εκτός έμεινε ο Λεονάρντο Κούτρης. Αυτή είναι η μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με το τελευταίο ματς, με τη Μπασακσεχίρ.

Μετά την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα της Τετάρτης (21/8, 22.00) με την Κράσνονταρ, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή. Σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο ματς, το εντός έδρας με τη Μπασακσεχίρ, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μία αλλαγή.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει μείνει εκτός και τη θέση του έχει πάρει ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός εξτρέμ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο προ ημερών φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ19, έχοντας δύο δοκάρια. Μένει να φανεί, βέβαια, αν συμπεριληφθεί και στην τελική 18άδα.

Η αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.

* Η διάθεση των τελευταίων εισιτηρίων που έχουν απομείνει για το ματς με την Κράσνονταρ, συνεχίζεται από το internet και από τα εκδοτήρια το πρωί της Τετάρτης (21/8) μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης (22.00) ή μέχρι την εξάντλησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση πριν από την Κράσνονταρ
Μαρτίνς: "Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες"
Τσιμίκας: "Όλα εξαρτώνται από εμένα"
Μαρτίνς: "Μια αγκαλιά για τον Μπλατ"
Η επιστροφή του Μπεργκ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ