ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Απόψε στην Αθήνα ο Σεμέδο

Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Το βράδυ της Τρίτης (25/6) ο Ρούμπεν Σεμέδο θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. "Κλείδωσε" το σημαντικό deal για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την πολύ σημαντική προσθήκη για το κέντρο των μετόπισθεν. Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα προσγειωθεί το βράδυ στις 23.15 στο "Ελ. Βενιζέλος", προκειμένου την Τετάρτη (26/6) να περάσει από εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Εδώ και πολύ καιρό η διοίκηση του Ολυμπιακού διαπραγματευόταν με τη Βιγιαρεάλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αλλά επετεύχθη συμφωνία και ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η υπόθεση εξελίχθηκε σε σίριαλ. Οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ και τους Ισπανούς πέρασαν από πολλά... κύματα, όμως είναι πλέον οριστικό: Ο Σεμέδο έρχεται το βράδυ στην Αθήνα για να τελειώσει το deal.

Η εμπλοκή, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, παρουσιάστηκε λόγω του 20% που διατηρεί η Σπόρτινγκ, η οποία «φρέναρε» την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο σύλλογος της Πορτογαλίας που είχε ορίσει και πέναλτι ύψους 30 εκατομμυρίων σε περίπτωση επιστροφής του στην πατρίδα για λογαριασμό άλλης ανταγωνιστικής ομάδας (σ.σ. έκοψε την όρεξη Πόρτο και Μπενφίκα), δεν συναίνεσε κυρίως λόγω της γνωστής... ιστορίας με τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Τα δεδομένα άλλαξαν, ο Ίβηρας κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει στον Ολυμπιακό και θα βάλει τέλος σε ένα "καυτό" θέμα, που ήταν η κάλυψη του κενού στο κέντρο των μετόπισθεν. Ο Σεμέδο, γεννημένος στις 4 Απριλίου 1994, έχει ύψος 1.89 και το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε της πατρίδας του, με την οποία έκανε 14 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό έπαιξε δανεικός στην Ουέσκα, με την οποία σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημείωσε 12 συμμετοχές.

Ο Σεμέδο, το συμβόλαιο του οποίου στη Βιγιαρεάλ έληγε το 2022, έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ.

Το 2017 το "κίτρινο υποβρύχιο" τον απέκτησε αντί 14.000.000 ευρώ, αλλά τον έδωσε δανεικό σε Ουέσκα και Ρίο Άβε.

Ακούστε πώς μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3 την είδηση:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ