ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αποκλείστηκε ο Τουρέ από την αποστολή για Περιστέρι

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαγιά Τουρέ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στα δυτικά προάστια (25/11, 19.00). Στην 20άδα οι Γκερέρο, Φετφατζίδης και Βρουσάι.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (25/11, 19.00) και ο λόγος είχε να κάνει με τον Γιαγιά Τουρέ.

Ο Ιβοριανός χαφ, του οποίου ο μάνατζερ είχε πει διάφορα για το μέλλον του πελάτη του κατά τη διάρκεια της διακοπής του Νοεμβρίου, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Ο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει για τον πολύ δύσκολο αγώνα με τους Περιστεριώτες και αναμένεται να δούμε στο μέλλον πώς θα τον διαχειριστεί.

Από εκεί και πέρα, κανονικά στην αποστολή είναι ο Γκερέρο που αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο. "Μέσα" είναι και οι Φετφατζίδης, Βρουσάι με έναν εκ των δύο να μένει εκτός 18άδας λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Αποκλείστηκαν επίσης οι τραυματίες Χασάν, Λάζαρος, Τσιμίκας, Μεριά, αλλά και οι Ανδρούτσος, Νικολάου που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η 20άδα: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Μάνος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ