ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανεβαίνει καθημερινά η ένταση του προγράμματος στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στη διαδικασία "επιστροφή στη δράση" ενώ πλέον βάζει τους παίκτες και στη διαδικασία των "διπλών".

Ο Πέδρο Μαρτίνς εδώ και καιρό, έδινε το σύνθημα να μείνουν όλοι ασφαλείς. Από τους παίκτες, ως και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αυτό τους περνούσε, αυτό τους ζητούσε. Σε αυτό το διάστημα και ως την απόφαση για την επιστροφή στη δράση, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του. Μια επέκταση δύο ετών, που του δίνει την άνεση να «ζυγίσει» το μέλλον, να πάρει τις αποφάσεις του πιο νωρίς, να κοιτάξει παράλληλα -και όσο μπορεί- και την επόμενη σεζόν.

Πλέον, ο Μαρτίνς είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει μπροστά για τα καλά το «ξαναπαίζουμε μπάλα». Αναμένονται τα τυπικά για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι σαν να περιμένει ματς αυτό το Σαββατοκύριακο…

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Αν περίμενε κανείς ότι οι προπονήσεις στο Ρέντη θα βγαίνουν… σβηστά, είναι μακριά νυχτωμένος. Έχουν προηγηθεί οι μετρήσεις και όπως είχαμε μεταφέρει και σε παλιότερο άρθρο μας, ο Μαρτίνς έχει μείνει ικανοποιημένος από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Του άρεσε το γεγονός πως φάνηκε να έχουν δουλέψει αρκετά στο διάστημα της καραντίνας. Έτσι, τον βοήθησε να ανεβάσει ρυθμό για τα καλά και να μπει σε μια διαδικασία, «χτίζοντας» την ομάδα για τα επίσημα ματς.

ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ, ΑΛΛΑ…

Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού, είναι πρωινές. Αρχίζουν στις 9, αφού έχει προηγηθεί η διαδικασία με τη θερμομέτρηση όλων όσων έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Και φυσικά, ο καιρός δεν είναι και σύμμαχος, καθώς δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές που νιώθουν, σαν τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας.

ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, όπως αναφέραμε, έχει μπει στη διαδικασία επιστροφής στη δράση. Έτσι και στις προπονήσεις, το μενού πλέον, έχει μπάλα. Αρκετές ασκήσεις τακτικής, προσπαθώντας να επαναφέρει στο μυαλό των «ερυθρολεύκων» τα στοιχεία που τους οδήγησαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στους «16» του Europa League. Δεν είναι και λίγες οι 65 ημέρες που πέρασαν από την τελευταία προπόνηση όλης της ομάδας.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΠΛΟ

Οι προπονήσεις ανά γκρουπ αποτελούν παρελθόν και πλέον ο Μαρτίνς, βάζει τους παίκτες του και στη διαδικασία των «διπλών». Εκεί που θα δουλέψει τα πράγματα για τη συνέχεια, καθώς ξέρει πως θα πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ του. Θα έχει δικαίωμα για περισσότερες αλλαγές και είκοσι παίκτες στον πάγκο, αλλά τα ματς θα είναι ανά τρεις ημέρες. Ένα πρόγραμμα δύσκολο, όπως θα δουλέψει και σε βάθος… χρόνου. Από τη ρεβάνς με Γουλβς π.χ. θα λείπει ο τιμωρημένος Σεμέδο, αλλά αυτό δείχνει πλέον μακρινό.

Το συμπέρασμα είναι πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κανονικότητά του. Οι παίκτες στον τρόπο δουλειάς που είχαν συνηθίσει, όλοι στην καθημερινότητά τους. Κι αυτό, είναι ένα ευχάριστο μήνυμα ενόψει της επιστροφής στη δράση που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ