ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Κάιπερς και Κεϊτά η Αζαξιό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αζαξιό ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού Ούγκο Κάιπερς από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Το ίδιο έκανε και με τον χαφ από το Μάλι, Αμπντουλαγιέ Κεϊτά.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα ότι ο Ούγκο Κάιπερς οδεύει προς την Αζαξιό. Λίγες ώρες μετά η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Δανεικό από τους "ερυθρόλευκους" απέκτησε και τον χαφ από το Μάλι, Αμπντουλαγιέ Κεϊτά.

Ο Κάιπερς, 22χρονος Βέλγος επιθετικός, υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά καθώς δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της β' Γαλλίας.

Ο Κειτά, 25χρονος χαφ από το Μάλι, αγωνιζόταν πέρυσι στον Πανιώνιο, με τον οποίο έκανε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας περάσει σοβαρό τραυματισμό. Σημειώνεται ότι ο Αφρικανός έπαιζε στην Αζαξιό και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός έχει δανείσει τον Ιγκόρ Σίλβα στην Όσιγιεκ, τον Γιώργο Μανθάτη στην Ανόρθωση, τον Δημήτρη Μάνο στον ΟΦΗ, τον Φράνκο Σολδάνο στη Μπόκα και τον Στέφανο Ευαγγέλου στον Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Οδεύει προς Αζαξιό ο Κάιπερς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ