ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Φοντέ Καμαρά η Αζαξιό

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Φοντέ Καμαρά η Αζαξιό

Η Γκαζελέκ Αζαξιό ανακοίνωσε τον δανεισμό του Φοντέ Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Ο αριστερός μπακ από τη Γουϊνέα θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της γαλλικής ομάδας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Επισημοποιήθηκε η -νέα- συνεργασία του Φοντέ Καμαρά με τη Γκαζελέκ Αζαξιό. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε τον δανεισμό του 21χρονου αριστερού μπακ από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο Αφρικανός συνεχίζει με άλλα λόγια στην ίδια ομάδα, αφού από εκεί τον αγόρασαν οι ερυθρόλευκοι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 36 συμμετοχές στη Γαλλία, έχοντας περάσει στο παρελθόν από την U19 και την πρώτη ομάδα της Μπαστιά, από την Cefomig της πατρίδας του. Το συμβόλαιο που είχε με τη Γκαζελέκ πριν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός έληγε το 2020.

Με τη Γουϊνέα ο ύψους 1.65 ακραίος αμυντικός δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή, παρότι βρισκόταν στην αποστολή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Τώρα συμμετέχει με την εθνική U23 της χώρας του και για τον λόγο αυτόν θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του γαλλικού συλλόγου στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Γκαζελέκ Αζαξιό συμμετείχε πέρυσι στη Ligue 2 (δεύτερη κατηγορία), αλλά υποβιβάστηκε μετά από αγώνα μπαράζ που έδωσε με την Pari FC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ