ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Γκασπάρ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΣΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΣΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι μεταγραφές συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό, με το τελευταίο χτύπημα είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ τον οποίο ανακοίνωσαν επίσημα οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Κυριακής.

Μετά από τους Μάξι Λοβέρα και Γιασίν Μπενζιά, ο Μπρούνο Γκασπάρ έγινε ο τρίτος κατά σειρά παίκτης που βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτησή του την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γκασπάρ, ο οποίος προέρχεται από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην Γκιμαράες με τον Πέδρο Μαρτίνς, ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο (31/8) και αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τα απαραίτητα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε, κατόπιν έδωσε επίσημα τα χέρια με τους ερυθρολεύκους

Ο 26χρονος Ανγκολέζος καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Πειραιώτες να έχουν πλέον για τις θέσεις των ακραίων μπακ πέντε παίκτες: τους Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τσιμίκα, Κούτρη και Τοροσίδη.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΓΚΑΣΠΑΡ

Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι γεννημένος στις 21 Απριλίου 1993 στην Έβορα της Πορτογαλίας και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, έχοντας αγωνιστεί στη συνέχεια σε Βιτόρια Γκιμαράες, Φιορεντίνα και μέχρι την προηγούμενη σεζόν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τους Λουζιτανούς, έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πορτογαλίας 2019 και το Σούπερ Καπ της ίδιας χρονιάς.

Έχει αγωνιστεί με την εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας Κ15, Κ16, Κ18 και Κ21, ενώ σε επίπεδο ανδρών, αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Αγόρασε Μπέλιτς από τη Γουέστ Χαμ
Ολυμπιακός: Στα "ερυθρόλευκα" ο Λοβέρα
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Γιασίν Μπενζιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ