ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Ποντένσε για ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Podense, Sountani, Olympiacos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ποντένσε συνεχίζει να πονάει από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Αστέρα και έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Φαίνεται πως τα προβλήματα του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, δεν έχουν τέλος. Ο Γκιλιέρμε θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, ωστόσο πρόβλημα υπάρχει και με τον Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, σε μία προσπάθειά του από δεξιά, ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό. Ακολούθησε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και στο 37ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς, που είχε «κλειδώσει» το ματς.

Ο Ποντένσε, πονούσε αρκετά και έτσι, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Η αρχική εκτίμηση, έδειχνε να έχει προλάβει τα χειρότερα. Έχει άλλωστε τον τρόπο να διαχειρίζεται καλά τον εαυτό του, να προλαβαίνει καταστάσεις.

Αυτή τη στιγμή πάντως, η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΛ την Τετάρτη είναι αμφίβολη για τα καλά. Έτσι κι αλλιώς στην προπόνηση που αρχίζει σε λίγο στο Ρέντη, θα έκανε χαλάρωμα, αλλά ρόλο θα παίξει η ανάγνωση της μαγνητικής του.

Αν είναι κάτι πιο σοβαρό, ο Πορτογάλος δεν θα προλάβει και το ματς της Κυριακής στο Βόλο. Μετά και τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε, άλλωστε, ο Μαρτίνς βλέπει πως μπορεί να χάσει έναν ακόμη βασικό του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ